Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

Ervaren personeel

BRENG UW PASSIE NAAR UW TOEKOMSTIGE WERKPLEK - KOM BIJ ONS TEAM

Sluit u bij ons aan en maak deel uit van een internationaal bedrijf dat zich richt op service, kwaliteit en duurzaamheid, en dat de kracht van internationale handel gebruikt om mensen te verbinden en levens te verbeteren. En dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar voor elk lid van onze groep.

Carrièreontwikkeling

Als onderdeel van DHL speelt u een belangrijke rol in het leveren van kwalitatieve services en oplossingen aan onze klanten. We bieden een groot aantal uitdagende kansen in verschillende functies en aspecten van ons bedrijf.

We ondersteunen u bij het uitbreiden van uw kennis en persoonlijke groei. Daarbij denken we er altijd aan dat het leven buiten het werk net zo stimulerend is als het werk zelf.

Als onderdeel van uw professionele ontwikkeling bieden we u volop mogelijkheden om uw functie te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen. We zorgen er ook voor dat we uw harde werk goed belonen.

  • Certified is het internationale initiatief van de groep dat zich richt op werknemersbetrokkenheid en culturele verandering om uitmuntende service en kwaliteit te stimuleren. Met deze training krijgt u de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om elke klant perfect van dienst te zijn.
  • Bovendien bieden we leiderschapsprogramma's per divisie, e-learningmogelijkheden en functionele trainingscurricula in al onze business units om in specifieke ontwikkelingsbehoeften te voorzien. Sommige van de verschillende aangeboden trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden omvatten bijvoorbeeld training van relevante operationele kennis en vaardigheden, training inzake gezondheid en veiligheid, taalcursussen en persoonlijke-vaardigheidstrainingen.
  • On-the-job training is ook beschikbaar. Dit is belangrijk voor u, omdat u zo de vaardigheden, kennis en certificering verkrijgt om beter te voldoen aan de eisen van uw functie.

Groei samen met ons!

DHL biedt tal van carrièremogelijkheden over de hele wereld. Ontdek wat voor u de juiste kans is door onze vacaturepagina te verkennen of door deel te nemen aan een van onze programma's.