Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

Studenten en afgestudeerden

VANDAAG BEGINT U AAN EEN NIEUWE CARRIÈRE

DHL biedt studenten en afgestudeerden talloze kansen om deel te nemen aan spannende projecten, veeleisende uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen; de juiste manier om uw carrière een vliegende start te geven.

Als onderdeel van uw professionele ontwikkeling bieden we u volop mogelijkheden om uw functie te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen. We zorgen er ook voor dat we uw harde werk goed belonen.

  • Certified is het internationale initiatief van de groep dat zich richt op werknemersbetrokkenheid en culturele verandering om uitmuntende service en kwaliteit te stimuleren. Met deze training krijgt u de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om elke klant perfect van dienst te zijn.
  • Bovendien bieden we leiderschapsprogramma's per divisie en functionele trainingscurricula in al onze business units om in specifieke ontwikkelingsbehoeften te voorzien. Sommige van de verschillende aangeboden trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden omvatten bijvoorbeeld training van relevante operationele kennis en vaardigheden, training inzake gezondheid en veiligheid, taalcursussen en persoonlijke-vaardigheidstrainingen.
  • On-the-job training is ook beschikbaar. Dit is belangrijk voor u, omdat u zo de vaardigheden, kennis en certificering verkrijgt om beter te voldoen aan de eisen van uw functie.

Spannende stages en programma's voor afgestudeerden zijn de perfecte start bij DHL en bereiden u voor op deze uitdagingen en op uw toekomstige carrière.

Op wereldwijd niveau biedt DHL verscheidene programma's, zoals het AIESEC-stageprogramma.

 

Meer informatie overAIESEC-stageprogramma

Maak deel uit van een echte AIESEC-stage-ervaring met opdrachten van 6 tot 12 maanden op onze kantoren over de hele wereld.

Meer informatie overDHL Supply Chain-programma voor afgestudeerden

Het DHL Supply Chain-programma voor afgestudeerden biedt afgestudeerden de kans zich bij een dynamisch internationaal bedrijf te voegen met uitzonderlijke mogelijkheden om verschillende culturen te ervaren en snel in operationele rollen te groeien. Er zijn plaatsen in het programma in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Groei samen met ons!

DHL biedt tal van carrièremogelijkheden over de hele wereld. Ontdek wat voor u de juiste kans is door onze vacaturepagina te verkennen of door deel te nemen aan een van onze programma's.