SPOLEČNOST DHL EXPRESS ČESKÁ REPUBLIKA SE DŮRAZNĚ OHRAZUJE PROTI ZAVÁDĚJÍCÍM PŘÍSPĚVKŮM NA SOCIÁLNÍ SÍTI FACEBOOK

Tisková zpráva: Praha, 18. března 2020

• Společnost DHL Express žádným způsobem neomezila svoje přepravní kapacity pouze může dojít k prodloužení přepravních časů.
  • Společnost DHL Express je ochotna a schopna vládě nebo jakýmkoliv jiným českým subjektům pomoci a přepravit respirátory nebo jiný zdravotnický materiál z Číny do České republiky.

Na sociální síti Facebook se objevily nepřesné a zavádějící  příspěvky ohledně údajného omezení našich přepravních kapacit do ČR, které pak údajně komplikují import respirátorů a dalšího zdravotnického materiálu do České republiky.

Společnost DHL Express nikdy neinformovala a žádným způsobem neomezila svoje přepravní kapacity ani služby pro Českou republiku.  Naše služby v ČR poskytujeme v plném rozsahu a bez omezení. S ohledem na současné velké vytížení našich letadel z Číny do Evropy může u rozměrnějších zásilek dojít pouze k prodloužení přepravních časů.

Společnost DHL Express je ochotna a schopna vládě i jiným českým subjektům pomoci a přepravit respirátory, nebo jiný zdravotnický materiál z Číny do České republiky.