#KisvállalatiTanácsadás

Szerinted pénzre van szükség egy vállalkozás elindításához?

James Rose
James Rose
Üzleti tanácsadó
4 perc
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
Black cowboy boots

Mi az a bootstrapping és miért kell tudni róla?

Ha nem érted a bootstrappinget, akkor valószínűleg meg kell tenned. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy mozgásba lendítsd vállalkozását.

Mire van szüksége ahhoz, hogy az indítás minden hengeren tüzeljen? Angyalbefektetők? Közösségi finanszírozás? Sok tárgyalás a bankokkal? Nos, esetleg. De azoknak a találékony egyéneknek, akik egyedül akarnak menni, van egy másik út - bootstrapping. Bevezetésünk a bootstrappingbe útmutatást ad ahhoz, hogyan futtasson egy karcsú, átlagos műveletet, hogyan végezzen több feladatot profiként, a hálózatépítés művészetét és az okos módját annak, hogy zümmögést hozzon létre a költségvetésből. Persze, a bootstrapping kissé ijesztőnek tűnhet. De ha készen állsz a kihívásra, gazdagon kifizetődő élmény lehet. 

Azt mondják: "Pénzt kell költened ahhoz, hogy pénzt keress". Valóban? 10 hatékony módja annak, hogy a bootstrapping vállalkozók elindítsák a labdát, a végleges kézikönyv a vállalat eltérő finanszírozásához és működtetéséhez. 

Hogyan tudják a bootstrapping vállalkozók elindítani a labdát

Egy új vállalkozás elindítása nehéz - a saját fillérjéből még nehezebb. Olvassa el INGYENES útmutatónkat az önálló kezdéshez anélkül, hogy adósságba kerülne.

Hogyan tudják a bootstrapping vállalkozók elindítani a labdát
Hogyan tudják a bootstrapping vállalkozók elindítani a labdát