Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Bosna i Hercegovina
ili Odaberite drugu državu

STRATEGIJA 2025.

Mi pružamo izvrsnost u digitalnom svijetu

DHL grupa je napravila veliki pomak kroz Strategiju 2020 Zbog svoje geografske rasprostranjenosti i pružanja širokog spektra logističkih usluga, grupa je sada bolje pozicionirana nego ikad prije. Sa “Strategijom 2025. - Pružanje Izvrsnosti u Digitalnom Svijetu” tvrtka postavlja temelje za nastavak uspješne putanje rasta i nakon 2020. godine.

Četiri najvažnija trenda koji su posljednjih godina utjecali na logistiku takođe će oblikovati industriju koja ide naprijed: Globalizacija, Digitalizacija,E-Commerce i Održivost. Strategija 2025. je odgovor grupe na ovo. Tvrtka će nadograditi ove trendove da bi iskoristila potencijal za profitabilni dugoročni rast u svom osnovnom logističkom poslovanju, istodobno pojačavajući digitalnu transformaciju koja je već u toku u cijeloj grupi.

Svi su napori usmjereni na utvrđena tri područja Strategije 2020, koja je temelj Strategije 2025. U skladu s tim, DHL grupa želi u svim svojim aktivnostima smatrati se Poslodavcem, Pružateljem, i Investicijom prvog izbora.