Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Bosna i Hercegovina
ili Odaberite drugu državu

DHL Freight

Evropski cestovni i željeznički prijevoz


DHL Freight nudi vam potrebnu pokrivenost. Putem naše opsežne mreže možete svoje pošiljke isporučiti u inostranstvo, što vam pruža priliku da uz samo jednog pružatelja usluga upravljate svim svojim potrebama za prijevozom.

Opsežna pokrivenost

S podružnicama u više od 40 zemalja, DHL Freight ima veliku međunarodnu mrežu i omogućuje da na vašem lokalnom tržištu imate jednu tačku kontakta.

Izuzetna vrijednost

Budući da godišnje prevezemo više od 45 miliona tona, imamo kapacitet potreban da bismo tokom slabe ili jake sezone vaše promjenjive potrebe za prijevozom ispunili po povoljnoj cijeni.

Pouzdani partner

Budući da smo dio grupe DHL Group, možete se osloniti na našu finansijsku snagu i dugotrajnu stabilnost bez obzira na probleme koji mogu zadesiti privreda.

Fleksibilnost

Iskoristite našu kombinaciju opreme za prijevoz, od standardnih kamion do mega prikolica, jer ćete u pravom trenutku uvijek dobiti odgovarajuću uslugu, bez obzira na teret ili djelatnost.

front-view-of-cargo-truck

Evropski cestovni prijevoz


Od onih isplativih do namjenskih, istražite sve naše opcije internacionalnog i domaćeg cestovnog prijevoza visokog kvaliteta.

Dostupne usluge
  • PTL i FTL usluga od vrata do vrata
  • LTL za palete i robu koja nije na paletama
  • Domaći prijevoz
  • Kontrolirana temperatura i visok nivo sigurnosti

Željeznički prijevoz


Pouzdan i ekološki prihvatljiv željeznički prijevoz tereta širom Evrope ili između Evrope i Azije, u smjeru zapada i istoka.

Dostupne usluge
  • Manje od punog kontejnera (LCL)
  • Puni kontejner (FCL)

Da li trebate pomoć s pošiljkom koja je u tranzitu?


Prijeđite na naše odjeljke za praćenje i odjel za korisnike. Tamo samo unesite svoj broj za praćenje i pomoći ćemo vam pronaći podatke koji su vam potrebni.

Postanite partner


Špediter ste s vlastitom flotom i htjeli biste raditi za nas?

Povežimo se

Želite postaviti pitanja DHL Freight stručnjaku?


Za početak nam recite više o svojim potrebama.