Navigation and Content
Vi ste u  Bosnia and Herzegovina
ili Odaberite drugu lokaciju

Poštovani korisniče,

Ovu stranicu posjećujete s preglednikom koji Vam možda neće pružiti najoptimalnije iskustvo.

Još uvijek možete nastaviti, ali da biste najbolje iskoristili ovu stranicu, preporučujemo upotrebu Edgea, Firefoxa i Chromea.

Otpremne usluge

Paketi
Palete, kontejneri, teret
Poslovna pošta
Paketi
Dokumenti i pošiljke
Palete, kontejneri, teret
Zračni prevoz
Palete, kontejneri, teret
Oceanski prevoz
Palete, kontejneri, teret
Cestovni prevoz
Palete, kontejneri, teret
Željeznički prevoz
Poslovna pošta
Izravna pošta za poslovne korisnike

Logistička rješenja

VAŽNE INFORMACIJE

U biltenima o uslugama pronaći ćete informacije o događajima koji bi mogli utjecati na naše visoke standarde pružanja usluga


Ekološka logistika

Sustainable business begins with sustainable supply chains. As the pioneer of green logistics, we have an unmatched portfolio of green logistics solutions. Together with our customers worldwide, we’re minimizing emissions without compromising operations. Find out what we have to offer, why we’re committed to sustainability, and how our industry is helping deliver a sustainable future.

Naše divizije

DHL povezuje ljude iz više od 220 država i teritorija diljem svijeta. Zahvaljujući snazi koju nam daje više od 380 000 zaposlenika, isporučujemo integrirane usluge i prilagođena rješenja za upravljanje i prijevoz pisama, robe i informacija.

Uvidi i inovacije

Kako bismo omogućili suradnju, tvrtka unutar DHL poslovnih jedinica okuplja stručnjake za korisnike, institucije za istraživanje i akademske institucije, industrijske partnere i logistiku. Kao predvodnik na polju logistike, DHL strukturalno ulaže u istraživanje trendova i razvoj rješenja.