Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

SPECIALE EXPERTISE

Onze producten

  • Een groot aanbod van services die onze klanten voorzien van een betrouwbare manier om de koolstofemissie in de supply chain te verantwoorden en beheren, om de CO2-transparantie te verhogen, de opties voor emissievermindering te begrijpen en de impact te neutraliseren. Dit aanbod omvat de beste services inzake CO2-rapportage, -raadgeving en -compensatie om de CO2-voetafdruk van uw supply chain te verminderen, de efficiëntie te vergroten en kosten te besparen.

  • Dankzij onze relatie met Hillebrand Gori beschikken we over de medewerkers en apparatuur, veilige en geoptimaliseerde magazijnwerkzaamheden, geavanceerde IT-technologie en snelle, veilige en gecertificeerde transportprocedures om een naadloos proces van de bottellijn tot de tafel van de consument te kunnen garanderen.

  • Ons veelzijdige aanbod van services garandeert de juiste omstandigheden en naleving van de regelgeving in de hele supply chain voor bederfelijke waar, zoals bloemen, fruit, groenten, kaas, worst, vers vlees en vis. Ons aanbod omvat onder meer de voorbereiding van documenten en douaneformaliteiten, prioritaire ruimte voor bederfelijke vracht op schepen en in vliegtuigen, en prioritaire afhandeling in de havens van herkomst en bestemming. Controle van temperatuur en hygiëne, beheersing van hoeveelheden en schades, en kwaliteitscontroles behoren tot onze standaard dienstverlening.

  • Multimodale, speciale transportservices voor de maritieme industrie, van pick-up in het magazijn van de leverancier van reserveonderdelen tot levering aan boord, inclusief door-to-deck last mile-services en omgekeerde logistiek.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met onze gespecialiseerde experts om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.