U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

Verzendservices

Pakketten
Pallets, containers, cargo
Zakelijke post
Pakketten
Documenten en pakketten
Pallets, containers, cargo
Luchtvracht
Pallets, containers, cargo
Zeevracht
Pallets, containers, cargo
Wegtransport
Pallets, containers, cargo
Spoorvervoer
Zakelijke post
Direct Mail voor bedrijven

BELANGRIJKE INFORMATIE

Servicebulletins zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van activiteiten die van invloed kunnen zijn op onze hoge servicestandaarden


Groene logistiek

In het jaar 2050 willen we alle logistiekgerelateerde uitstoot verlaagd hebben tot nul: een zeer ambitieus doel. Als internationaal toonaangevend post- en logistiek bedrijf is het onze missie om mensen met elkaar te verbinden en het leven aangenamer te maken.

Onze afdelingen

DHL verbindt mensen in meer dan 220 landen en gebieden ter wereld Met de expertise van 380.000 specialisten, leveren wij geïntegreerde services en maatwerkoplossingen voor het vervoer van uw goederen, pakketten en documenten.

Inzichten en innovatie

Voor optimale samenwerking brengt het bedrijf klanten, onderzoeks- en academische instellingen, partners uit de branche en logistieke experts binnen de bedrijfsafdelingen samen. Als een vooruitstrevend leider in logistiek investeert DHL structureel in trendonderzoek en de ontwikkeling van oplossingen.