Navigatie en inhoud
U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

Verzendservices

Pakketten
Pallets, containers, cargo
Zakelijke post
Pakketten
Documenten en pakketten
Pallets, containers, cargo
Luchtvracht
Pallets, containers, cargo
Zeevracht
Pallets, containers, cargo
Wegtransport
Pallets, containers, cargo
Spoorvervoer
Zakelijke post
Direct Mail voor bedrijven

BELANGRIJKE INFORMATIE

Servicebulletins zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van activiteiten die van invloed kunnen zijn op onze hoge servicestandaarden


Groene logistiek

Een duurzaam bedrijf begint met duurzame toeleveringsketens. Als pionier op het gebied van groene logistiek hebben wij een ongeëvenaarde portfolio met groene logistieke oplossingen. Samen met onze klanten wereldwijde, beperken wij de uitstoot zonder dat dit ten koste gaat van onze activiteiten. Ontdek wat wij kunnen bieden, waarom wij ons inzetten voor duurzaamheid en hoe onze industrie bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Onze afdelingen

DHL verbindt mensen in meer dan 220 landen en gebieden ter wereld Met de expertise van 395.000 specialisten, leveren wij geïntegreerde services en maatwerkoplossingen voor het vervoer van uw goederen, pakketten en documenten.

Inzichten en innovatie

Voor optimale samenwerking brengt het bedrijf klanten, onderzoeks- en academische instellingen, partners uit de branche en logistieke experts binnen de bedrijfsafdelingen samen. Als een vooruitstrevend leider in logistiek investeert DHL structureel in trendonderzoek en de ontwikkeling van oplossingen.