Navigatie en inhoud
U bent in  België
of Selecteer een ander land

Over ons

DHL. Logistiek voor het tijdperk van verbindingen.


Toen Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn DHL oprichtten in 1969 wisten ze nog niet dat ze een revolutie teweeg zouden brengen in de wereld van de logistiek. DHL is vandaag de dag 's werelds grootste logistieke bedrijf. Wij zijn een internationaal team van 600.000 professionals in meer dan 220 landen en regio’s, allemaal met een passie voor logistiek, om uw bedrijf te laten groeien, en nieuwe markten te bereiken.

594,000

mensen werken bij DHL

Meer dan 220

landen en regio's worden bediend

€ 81,8 miljard

Omzet gegenereerd in 2023

DHL GROUP


DHL Group voert twee sterke merken: DHL en Deutsche Post. Onze internationale serviceportfolio omvat post en pakketten, express, vrachtvervoer, supply chain management en logistieke oplossingen voor e-commerce.

Verbonden en toegewijd


DHL Group bestaat uit een internationaal team van logistiek en supply chain-specialisten, zakelijke en HR-professionals en IT- en technologie-experts verspreid over 220 landen en regio's. We zijn verbonden en toegewijd aan het goede voorbeeld geven voor duurzame bedrijfsvoering, het opbouwen van sterke partnerschappen en het mensen een fantastische plaats bieden om hun carrières te ontwikkelen.