Navigatie en inhoud
U bent in  België
of Selecteer een ander land

DHL Global Forwarding

We brengen uw goederen al sinds 1815 naar alle hoeken van de wereld


Als uw succes afhankelijk is van wereldwijde handel, dan begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw goederen elke keer op tijd op de markt te krijgen. Daarom belooft DHL Global Forwarding altijd betrouwbare, flexibele en efficiënte leveringen van en naar elk land wereldwijd, in volledige overeenstemming met de lokale regelgeving. We houden ons aan onze beloftes zodat u uw beloftes kunt waarmaken.

167.000+

Klanten die we dagelijks helpen

30.000+

Deskundige medewerkers die voor u klaarstaan

2,1 mln.+

Vervoerde ton luchtvracht

3,1 mln.+

Vervoerde zeevrachtcontainers

Producten en oplossingen


We zijn er om de wereldwijde handel van uw bedrijf te vereenvoudigen en uw goederen te vervoeren – hoe klein of groot deze ook zijn – naar de plaatsen waar ze heen moeten. We werken met u samen, luisteren naar uw behoeften en ondernemen actie, gebruiken ons netwerk en onze partners tijdens de hele reis, zodat u zich op uw bedrijfsvoering kunt richten.

Marktupdates DHL Global Freight Forwarding


Wilt u alles weten over de nieuwste marktontwikkelingen die van invloed zijn op uw branche en bedrijf?

Ontvang de laatste inzichten en marktontwikkelingen rechtstreeks in uw inbox, van groei van vraag en aanbod tot prijzen voor vliegtuigbrandstof en vrachttarieven en meer. 

Meld u aan voor maandelijkse updates per e-mail

Uw succesverhalen


Moving What Matters – Uw reis met DHL Global Forwarding


We brengen uw goederen al sinds 1815 naar alle hoeken van de wereld. Kom meer te weten over uw reis met de services van DHL Global Forwarding.

Blijf op de hoogte: Laatste nieuws over logistiek