Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

EEN DYNAMISCHE, WERELDWIJDE SUPPLY CHAIN DIE VOOR UW DEUR BEGINT

De moderne klant is voortdurend in beweging en wil producten sneller ontvangen en voor minder geld dan ooit. Wereldwijd groeit de onderlinge verbondenheid. Dat is waarom u een krachtig internationaal netwerk nodig hebt om uw supply chain te beheren.

DHL Group — met 600.000 medewerkers in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd — bereikt meer mensen dan ooit. En omdat we ook al nadenken over hoe de wereld er in 2050 uit kan zien, bereiden we ons voor op de logistieke uitdagingen die in het verschiet liggen.

Omdat we niet alleen pakketten bezorgen. Het is ons doel de mensen voor wie we werken vreugde en welvaart te brengen. Overal. Iedere dag.

Logistieke maatwerkoplossingen voor de hele wereld

Wat voor uitdaging ook, wij zitten er bovenop. Door tientallen jaren ervaring, innovatieve technologie en een team van 600.000 gepassioneerde experts hebben we de perfecte logistieke oplossing voor uw bedrijf. Hieronder vindt u een aantal van onze maatoplossingen op verzendgebied.

Enkele van onze speciale leveringen

DHL vervoert alles, van zware treinen en satellieten tot kleine maar essentiële rubberen stoppen die vaccindoses verzegelen.

Gespecialiseerde logistiek. Simply Delivered

Treinen vervoeren miljoenen mensen van de ene plaats naar de andere, elke dag weer. Maar voordat ze dat doen, moet iemand de treinen op het spoor zien te krijgen. Dit is het verhaal van een historische, zware zending tussen continenten.

Logistiek in de ruimte: De uiterste grens

Bijna 50 jaar na de laatste bemande maanlanding is het idee van het koloniseren van de ruimte weer tot leven gewekt. Nu de plannen voor meer bemande en onbemande missies toenemen, zullen efficiënte en duurzame logistiek en toeleveringsketens van cruciaal belang zijn voor succes in de ruimtevaartsector.

De stoppers die het vaccin laten werken

Piepkleine rubberen stoppen die vaccindoses in flesjes afsluiten - en de ongekende transport- en fabricage-inspanningen die de productie ervan op reusachtige schaal mogelijk maakten.

Een wereldwijde familie

De DHL-familie bestaat uit onafhankelijke divisies die door gemeenschappelijke kernwaarden, principes en managementaanpak met elkaar zijn verbonden. Op die manier kunnen we een groot assortiment aan producten, oplossingen en services bieden die op uw logistieke behoeften zijn toegesneden.