Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

EEN DYNAMISCHE, WERELDWIJDE SUPPLY CHAIN DIE VOOR UW DEUR BEGINT

De moderne klant is voortdurend in beweging en wil producten sneller ontvangen en voor minder geld dan ooit. Wereldwijd groeit de onderlinge verbondenheid. Dat is waarom u een krachtig internationaal netwerk nodig hebt om uw supply chain te beheren.

Met 380.000 mensen in meer dan 220 landen en regio's bereiken we meer mensen dan ooit. En omdat we ook al nadenken over hoe de wereld er in 2050 uit kan zien, bereiden we ons voor op de logistieke uitdagingen die in het verschiet liggen.

Omdat we niet alleen pakketten bezorgen. Het is ons doel de mensen voor wie we werken vreugde en welvaart te brengen. Overal. Iedere dag.

Logistieke maatwerkoplossingen voor de hele wereld

Wat voor uitdaging ook, wij zitten er bovenop. Door tientallen jaren ervaring, innovatieve technologie en een team van 380.000 gepassioneerde experts hebben we de perfecte logistieke oplossing voor uw bedrijf. Hieronder vindt u een aantal van onze maatoplossingen op verzendgebied.

Enkele van onze speciale leveringen

DHL vervoert alles, van extra grote zendingen met een vrachtvliegtuig tot pakketjes met levensreddende medicijnen per Parcelcopter.

Fietsers op een legendarische reis door Europa en Azië

De reis, ondersteund door DHL, streeft er naar aanzienlijke fondsen te werven en bewustwoording voor kinderen en jonge mensen te creëren in kansarme gemeenschappen in Azië.

Medicijnen Succesvol Afgeleverd door een Parcel Drone in Oost-Afrika

Drones openen nieuwe mogelijkheden om de logistieke uitdagingen in de gezondszorg aan te gaan in vele gebieden in Afrika, in het bijzonder het leveren aan ziekenhuizen en apotheken.

Grootschalig transport van Gigantische Afvalgasstoomketels.

Het vervoer van Duitsland naar Saudi Arabië per schip, per hijskraan en de Antonov AN225, het grootste vrachtvliegtuig ter wereld, was verdeeld over 4 zendingen, die elk ongeveer 7 dagen duurde.

Een wereldwijde familie

De DHL-familie bestaat uit onafhankelijke divisies die door gemeenschappelijke kernwaarden, principes en managementaanpak met elkaar zijn verbonden. Op die manier kunnen we een groot assortiment aan producten, oplossingen en services bieden die op uw logistieke behoeften zijn toegesneden.


Deutsche Post en DHL zijn samen het grootste post- en logistieke bedrijf ter wereld. Samen hebben we een ongeëvenaard portfolio van gestandaardiseerde producten en innovatieve maatoplossingen. En met onze Strategy 2020 willen we het bedrijf worden dat bepalend is voor de logistieke sector.