Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

ENERGY

Uw wereldwijde logistiek provider in de energiesector

We helpen u bij de groei van uw bedrijf door u financieel aantrekkelijke end-to-end oplossingen te bieden. Benut onze bewezen kennis in de energiesector om optimaal te profiteren van mogelijkheden overal ter wereld.

Wat DHL u kan bieden:

 • Speciale teams in meer dan 60 over de hele wereld verspreide vestigingen, voorzien van volledige veiligheidskwalificaties en uitgebreide kennis van routes, regelgeving, procedures, hoogtevereisten en gewichtsbeperkingen. We bieden u onze sectorexpertise
 • Lagere kosten en verhoogde efficiëntie dankzij de koopkracht van DHL, die borg staat voor scherpe prijzen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de meest efficiënte lucht- en zeeroutes of geoptimaliseerde multimodale opties
 • Door ons wereldwijde netwerk en onze ervaring in de afhandeling van gewone en buitenmaatse vrachten in diverse sectoren kunnen wij u helpen bij een snelle en nauwkeurige marktbetreding voor elke fase van uw supply chain.

Wat we doen voor de energiesector

 • Onze luchtvrachtproducten bieden u diverse transportmogelijkheden, voornamelijk per vliegtuig. In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde luchtvaartmaatschappijen werken we binnen de schema's van alle belangrijke wereldwijde vliegroutes, zodat u met zekerheid kunt plannen voor grotere efficiëntie. We bieden verschillende, zeer flexibele producten waardoor u altijd het perfecte levermoment kunt kiezen.

  Al onze luchtvrachtproducten bekijken

 • Onze zeevrachtproducten bieden u diverse transportmogelijkheden, voornamelijk per schip. Dankzij ons grote assortiment producten kunnen we verschillende soorten materieel en consolidatiediensten bieden om te garanderen dat uw vracht op tijd en op een kostenefficiënte manier de juiste bestemming bereikt. Om de grootst mogelijke betrouwbaarheid te garanderen, hebben we ruimte ingepland in elke belangrijke containerhaven ter wereld.

  Al onze zeevrachtproducten bekijken

 • Veilig en betrouwbaar beheer van de projectlogistiek voor buitenmaatse cargo en zware vracht, in overeenstemming met de regelgeving.

  De oplossing kan worden ingezet voor alle aspecten van wereldwijde projecten met meerdere leveranciers, vanaf pick-up tot consolidatie en levering, en van de productiefaciliteiten tot de uiteindelijke werklocaties voor het project.

  De oplossing biedt ook haalbaarheidsonderzoeken, routeplanning, toezicht op ladingen en end-to-end zichtbaarheid van de logistiek.

  • Veelzijdige service vanuit één bron met punctuele levering en branche-expertise
  • Teams van zeer ervaren specialisten leveren kant-en-klare geïntegreerde expeditieservices, zoals:
   - Projectlogistiek, buitenmaatse cargo en zware vracht
   - Projectmatig vrachtbeheer en onderzoek
   - Ontwerp- en transporttechniek
   - Materiaalbeheer en IT
  • Accurate afhandeling van zware vrachten, vracht met afwijkend formaat, tijdkritische en kostbare materialen
  • Volledige transparantie via traceringssysteem

  Geef uw business een boost

  Neem contact met ons op, wij doen de rest! Of verstuur nu een aanvraag om kennis te maken met de voordelen van DHL