Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

LATEN WE ZOEKEN NAAR EEN OPLOSSING. SAMEN.

Als een van de grootste en meest innovatieve werkgevers ter wereld, zijn we bijzonder trots op onze mensen. We zijn een internationaal bedrijf waar diversiteit, ambitie en een collectieve Can-Do-attitude wordt gewaardeerd. En dat geeft u alle ondersteuning die u nodig hebt voor een zo waardevol mogelijke carrière. Kom nu bij ons werken en ontdek uw potentieel.

DHL Group is Top Employer in meer dan 100 landen wereldwijd

Naast Talent Strategy, scoort DHL hoog op het gebied van Leiderschaps ontwikkeling, Carrière Opvolgingsmanagement en Medewerkers Ontwikkelingsbeleid.

Wereldvluchtelingendag: DHL Group geeft duizenden vluchtelingen uitzicht op een baan

Sinds 2015 heeft de Group bijna 12.500 vluchtelingen de kans gegeven om inzicht te krijgen in de wereld van werk en het vooruitzicht op het creëren van hun eigen financiële onafhankelijkheid.

Stevie Awards voor vrouwen in het bedrijfsleven

Succes voor het initiatief van DHL Group “Women at DHL Global Forwarding”: het winnen van vier gouden awards in vier verschillende categorieën met meer dan 1500 deelnemers.

Voortdurend verbeteringsprogramma

First Choice gaat over DHL's wereldwijde streven naar continue verbetering met behulp van technieken van wereldklasse.

Carrière bij DHL

Of u nu net bent afgestudeerd of de volgende stap in uw carrière wilt zetten, DHL biedt u interessante en uitdagende functies overal ter wereld. Bekijk onze vacaturepagina en vind de perfect baan.