TRACEREN: ROAD & RAIL FREIGHT

 

 


Veelgestelde vragen

voor Track and Trace

  • De levertijd kan onder andere vanwege factoren zoals weersomstandigheden, de douane of achterstanden worden verlengd. De traceerstatus van een zending kan ook gedurende een langere periode ongewijzigd blijven in het geval van overzeese zendingen. Aangezien wij geen traceermogelijkheden via GPS hebben, kan het enkele dagen duren voordat uw zending van de uitgaande gateway naar de inkomende gateway is gegaan en voordat de volgende traceergebeurtenis verschijnt.

    Als u uw zending niet binnen 10 dagen van de verwachte levertijd hebt ontvangen, neemt u contact op met uw expediteur of webwinkel. De expediteur of webwinkel kan een onderzoek naar verloren goederen starten.

  • Zodra uw pakket is verwerkt, vindt de levering plaats afhankelijk van de service die de afzender van uw pakket heeft geselecteerd. Dit is meestal binnen 2 tot 3 werkdagen.

  • Soms gebruiken meerdere zendingen hetzelfde traceringsnummer. Als dat het geval is, worden de eerste tien resultaten weergegeven. Probeer een stuk-ID of containernummer, als u deze kent. Of Klik hier omcontact met ons op te nemen.

 

 

 

DHL Freight traceren

Voor al uw behoeften