Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Πράσινες Υπηρεσίες Logistics

Αναζητάτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στο κομμάτι της βιωσιμότητας;

 Η DHL είναι ο πρωτοπόρος στις πράσινες υπηρεσίες logistics.

>100 ΕΚΑΤ.

Χιλιόμετρα που διανύθηκαν με ηλεκτροκίνητα οχήματα για παράδοση έως το τελευταίο μίλι

86%

Ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

28.500

Ποδήλατα που χρησιμοποιήθηκαν για παράδοση με μηδενικές εκπομπές έως το τελευταίο μίλι στη Γερμανία

>70.000

Εργαζόμενοι που εκπαιδεύτηκαν ως πιστοποιημένοι ειδικοί GoGreen

Ως η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών logistics στον κόσμο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να δίνουμε το παράδειγμα στον κλάδο μας και να ηγούμαστε στο κομμάτι της βιωσιμότητας, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα των διαδικασιών μας και θέτοντας τα υψηλότερα κοινωνικά και διαχειριστικά πρότυπα. Στην πάροδο των ετών, έχουμε επαναπροσδιορίσει επανειλημμένα τις υπηρεσίες logistics, από την παρουσίαση του πρώτου πράσινου προϊόντος στον κλάδο μέχρι την ανάδειξή μας ως πρώτη εταιρεία logistics που δεσμεύτηκε σε έναν στόχο για μηδενικές εκπομπές. Ωστόσο, ο αντίκτυπός μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερος αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας με εσάς. Στο πλαίσιο της πρωτοποριακής παρουσίας μας, έχουμε διαμορφώσει καινοτόμες, πράσινες λύσεις logistics για να κάνουμε τις αλυσίδες εφοδιασμού σας πιο βιώσιμες και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους περιβαλλοντικούς στόχους σας. Συνεπώς, ο σαφής στόχος και η δέσμευσή μας είναι να σας προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πράσινων προϊόντων και λύσεων στον κλάδο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε μια συλλογή των καλύτερων προϊόντων και λύσεων που προσφέρουμε στην κατηγορία τους για τη μείωση των εκπομπών του άνθρακα, χωρίς συμβιβασμούς στα επίπεδα εξυπηρέτησης.

Το χαρτοφυλάκιό μας σε Πράσινες Υπηρεσίες Logistics

Καθαρά καύσιμα και τεχνολογία

Τα προϊόντα καθαρών καυσίμων και τεχνολογίας που παρέχουμε σας επιτρέπουν να εξαλείψετε ουσιαστικά τις εκπομπές από τις μεταφορές και τις υπηρεσίες logistics. Με την αξιοποίηση βιώσιμων καυσίμων στις αεροπορικές, θαλάσσιες και οδικές μεταφορές, καθώς και της ανανεώσιμης ενέργειας στις αποθήκες μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν αυξανόμενο αριθμό λύσεων, όπως τα προϊόντα Θαλάσσιων μεταφορών (LCL) και Skicka Grönt.

 

Αντιστάθμιση αποτυπώματος άνθρακα

Για όλα τα προϊόντα μας προσφέρουμε την επιλογή αντιστάθμισης των εκπομπών με την υποστήριξη έργων για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα σε αρκετές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτά περιλαμβάνεται και το έργο του ομίλου Deutsche Post DHL στο Λεσότο, όπου παρέχουμε ηλεκτρικές κουζίνες υψηλής απόδοσης για μαγείρεμα.

Πράσινη βελτιστοποίηση

Ας συνεργαστούμε για τη βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού σας! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε δυνατότητες βελτίωσης και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για τη μείωση τόσο των εκπομπών όσο και άλλων αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Οι προσπάθειές μας για κάθε πελάτη επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των στόλων, των κτιρίων και των δικτύων και είναι σε θέση να επιτύχουν σημαντική μείωση στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. 

Αναφορές αποτυπώματος άνθρακα

Με τις Αναφορές αποτυπώματος άνθρακα, σας βοηθάμε να κατανοήσετε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων σας που σχετίζονται με τις μεταφορές και τις υπηρεσίες logistics. Πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και μετράμε τις εκπομπές σας σύμφωνα με το Λογιστικό πρότυπο και πρότυπο υποβολής στοιχείων σχετικά με τον κύκλο ζωής προϊόντων του Πρωτοκόλλου για τα αέρια θερμοκηπίου.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας στις υπηρεσίες logistics

Επικοινωνήστε σήμερα και ανακαλύψτε πώς η DHL μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της αλυσίδας εφοδιασμού σας.