Περιήγηση και Περιεχόμενο
Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλογή διαφορετικής χώρας

Άλλες παγκόσμιες επιχειρησιακές μονάδες


Εκτός από τις μονάδες που αποστέλλουν ή παρέχουν υπηρεσίες logistics στις Κύπρος, η DHL διαθέτει και άλλες επιχειρησιακές μονάδες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Για να εξερευνήσετε περαιτέρω μία από αυτές τις μονάδες, αλλάξτε την έκδοση χώρας σας σε μια χώρα όπου δραστηριοποιείται αυτή η μονάδα.

DHL Freight

Προσφέρει Οδικές και Σιδηροδρομικές μεταφορές εντός Ευρώπης. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση που θέλει να μεταφέρει φορτίο λιγότερου από την χωρητικότητας ενός φορτηγού, είτε ένας έμπειρος επαγγελματίας logistics που θέλει να βελτιώσει τις υπηρεσίες οδικών μεταφορών που παρέχετε, η DHL Freight θα σας προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες από έναν ειδικό της.

DHL Supply Chain

Για να μεγιστοποιήσετε την αξία της αλυσίδας εφοδιασμού σας, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη logistics, που θα σας προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη όπου τη χρειάζεστε - είτε σε τοπικό επίπεδο είτε στην άλλη άκρη του κόσμου. Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών logistics στον κόσμο.

Post and Paket Deutschland

Παρέχετε εύκολη, οικονομικά προσιτή, γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία αλληλογραφίας και αποστολής από τη Γερμανία σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Ηλεκτρονικό εμπόριο: Packet Standard, Packet Tracked, Packet Plus, Packet Return
  • Διαλογικό μάρκετινγκ
  • Εταιρική αλληλογραφία