Περιήγηση και Περιεχόμενο
Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλογή διαφορετικής χώρας

Ποιοι είμαστε

DHL. Υπηρεσιες logistics στην εποχη των επικοινωνιων.


Όταν οι Adrian Dalsey, Larry Hillblom και Robert Lynn ίδρυσαν την DHL το 1969, δεν γνώριζαν ότι θα έφερναν την επανάσταση στον κόσμο των υπηρεσιών logistics. Σήμερα, η DHL είναι η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών logistics στον κόσμο. Οι 600.000 εργαζόμενοι της εταιρείας μας σε περισσότερες από 220 χώρες και επικράτειες εργάζονται καθημερινά, για να σας βοηθήσουν να διασχίσετε τα σύνορα, να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες αγορές και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Ή για να στείλετε απλώς μια επιστολή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

594,000

ατόμων στην DHL

Πανω απο 220

χώρες και επικράτειες

81,8 δισ. €

Κύκλος εργασιών του 2023

DHL GROUP


Ο Όμιλος DHL Group στεγάζει δύο ισχυρές εμπορικές επωνυμίες: Τη DHL και τη Deutsche Post. Το διεθνές χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που προσφέρουμε περιλαμβάνει ταχυδρομείο και αποστολή δεμάτων, αποστολή express, μεταφορά freight, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και λύσεις logistics ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συνδεδεμένοι και αφοσιωμένοι


Στον Όμιλο DHL Group, είμαστε μια διεθνής ομάδα ειδικών logistics και εφοδιαστικής αλυσίδας, επαγγελματιών διοίκησης επιχειρήσεων και ανθρωπίνου δυναμικού, καθώς και ειδικών IT και τεχνολογίας, οι οποίοι εργαζόμαστε σε 220 χώρες και περιοχές. Είμαστε συνδεδεμένοι και αφοσιωμένοι – να θέτουμε ένα παράδειγμα βιώσιμης επιχείρησης, να οικοδομούμε ισχυρές συνεργασίες και να προσφέρουμε ένα καταπληκτικό μέρος επαγγελματικής σταδιοδρομίας.