Περιήγηση και Περιεχόμενο
Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλογή διαφορετικής χώρας

DHL eCommerce

Η ιδανική λύση για το ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό εμπόριο


Στην DHL Cross-Border Solutions Cyprus, αναπτύσσουμε λύσεις αποστολής και επιστροφής για διεθνείς πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου που αποστέλλουν περισσότερα από 3.000 πακέτα ετησίως. Για τον σκοπό αυτό, βασιζόμαστε σε καθιερωμένα τυποποιημένα προϊόντα για διεθνή αποστολή δεμάτων, ενώ ταυτόχρονα έχουμε την ευελιξία και τις γνώσεις να αναπτύξουμε εξατομικευμένες λύσεις για τους μεγάλους πελάτες μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η υπηρεσία DHL Parcel Connect συνδέει την Ευρώπη


Η Parcel Connect συνδυάζει την παγκόσμια δύναμη της DHL με την τοπική τεχνογνωσία των εγχώριων συνεργατών παράδοσης. Για πολλές επιχειρήσεις, η οικονομική επέκταση στην Ευρώπη μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση λόγω της πολυπλοκότητας των συναλλαγών με διαφορετικούς μεταφορείς, περιορισμούς και αγορές. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας συνεργάτης υπηρεσιών Logistics, όχι απλώς ένας πάροχος, ο οποίος μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας, για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες σας παντού είναι ικανοποιημένοι. Με το eConnect API μας, είναι επίσης δυνατή η αποστολή σε όλο τον κόσμο.

Ας συνδεθούμε

Έχετε ερωτήσεις για την ομάδα πωλήσεων και λογαριασμού της DHL Cross-Border Solutions


Στέλνετε πάνω από 3.000 πακέτα τον χρόνο; Ας έρθουμε σε επαφή για να βρούμε την καλύτερη λύση αποστολής για την επιχείρησή σας.

Από την άνεση του σπιτιού σας


Μπορείτε να κάνετε αποστολή αγαθών, να παραλάβετε επιστροφές και να εκμεταλλευτείτε τα 100.000 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ευρώπη χωρίς κόπο. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης της DHL σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας ένα μέρος όπου μπορείτε εύκολα να αποστείλετε και να λάβετε δέματα DHL.

Αναζητάτε βοήθεια για μια αποστολή που βρίσκεται υπό μεταφορά;


Ας μεταφερθούμε στους τομείς Παρακολούθησης και Εξυπηρέτησης Πελατών. Μόλις φτάσετε εκεί, καταχωρίστε απλώς τον αριθμό παρακολούθησής σας και θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.