Περιήγηση και Περιεχόμενο
Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλογή διαφορετικής χώρας

Έγγραφα και δέματα

Η πλατφόρμα MyDHL+ επιτρέπει στους πελάτες ή τους επισκέπτες της DHL Express να κάνουν εισαγωγή, εξαγωγή, προγραμματισμό μιας παραλαβής και παρακολούθηση αποστολών πιο γρήγορα. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση είτε μια διεθνής εταιρεία, το MyDHL+ σάς διευκολύνει να αντιμετωπίσετε τις πολυπλοκότητες των διεθνών αποστολών.

Προσφέρει δυνατότητα πληρωμής επισκέπτη με πιστωτική κάρτα

Είτε έχετε μια μικρή επιχείρηση ή μια αναπτυσσόμενη εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις νέες αγορές παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες μας DHL Express Global Trade Services διευκολύνουν και επιταχύνουν τις διαδικασίες εκτελωνισμού.

Το DHL Express Commerce είναι μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που ενσωματώνεται άψογα με κορυφαίες πλατφόρμες και marketplaces, παρέχοντας ολοκληρωμένες λειτουργίες που βελτιστοποιούν και αυτοματοποιούν την διαχείριση αποστολών, καθιστούν δυνατή την ταχεία αποστολή παραγγελιών από eShops και απελευθερώνουν πολύτιμο χρόνο για να εστιάσετε στην λειτουργία και επέκταση της επιχείρησής σας.