Περιήγηση και Περιεχόμενο

Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλέξτε διαφορετική τοποθεσία

ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

Γίνεται συνεργάτης στο επιτυχημένο μας δίκτυο και μοιραστείτε τις ανταμοιβές του

Ελάτε να αναπτυχθούμε και να ευημερήσουμε μαζί

Μερικοί καλοί λόγοι για να ενταχθείτε στον κόσμο της DHL Freight:

Η DHL Freight είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών logistics στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Εργαζόμαστε με μια μεγάλη γκάμα τρόπων μεταφοράς, όπως τυπικούς συνδυασμούς με φορτηγά & ρυμουλκούμενα, μεγάλα ρυμουλκούμενα οχήματα, οχήματα τοπικών μεταφορών, καθώς και οχήματα ειδικά για συγκεκριμένες χώρες, όπως τα οχήματα με κινητά αμαξώματα σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο BDF.

Με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας επιδιώκουμε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση βασισμένη στο σεβασμό και στα κοινά αποτελέσματα.

Οφέλη όπως οι δίκαιοι όροι πληρωμής βάσει της αγοράς, οι διασυνδέσεις EDI για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης παραγγελιών, καθώς και οι εύκολες και γρήγορες διαδικασίες χρέωσης ή πίστωσης είναι απαραίτητα για την ικανοποιητική συνεργασία.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στο δίκτυο της DHL, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην πλατφόρμα μας για την εγγραφή μεταφορέων.

Τρόπος κατάρτισης της αίτησης για συμμετοχή στο δίκτυό μας

 • Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για Υπηρεσίες Μεταφοράς ισχύουν σε όλες τις παραγγελίες μεταφοράς εμπορευμάτων για τις Υπηρεσίες που χορηγούνται από οποιοδήποτε συμβαλλόμενο νομικό πρόσωπο της DHL Freight. Επιπλέον, η Μεταφορική εταιρεία αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερη πως θα ισχύουν πρόσθετες, ιδιαίτερες κατά χώρα, τροποποιήσεις των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων για παραγγελίες ορισμένων νομικών οντοτήτων της DHL Freight και ότι η προηγούμενη αποδοχή της Μεταφορικής εταιρείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε παραγγελία μεταφοράς εμπορευμάτων από αυτά τα νομικά πρόσωπα της DHL Freight.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Όλες οι εταιρείες που συνεργάζονται επαγγελματικά με οποιαδήποτε εταιρεία της Deutsche Post DHL ακολουθούν τους ίδιους κανόνες δεοντολογίας. Με την αποδοχή και υπογραφή των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων για τις Υπηρεσίες Μεταφοράς (GTC) πιστοποιείτε ότι έχετε διαβάσει και αντιληφθεί τον Κώδικα Δεοντολογίας Προμηθευτών της Deutsche Post Deutsche Post DHL's Supplier Code of Conduct (CoC) και εγγυάστε τη συμμόρφωση προς αυτό. Επιπλέον συμφωνείτε να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας για να επιβεβαιώσετε συνάφεια με τον κώδικα δεοντολογίας των προμηθευτών.

  Μπείτε εδώ για να δείτε τον Κώδικα Δεοντολογίας Προμηθευτών (Supplier Code of Conduct)

 • Για να διασφαλίσετε την επεξεργασία της αίτησής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία στη φόρμα που παρέχουμε.

 • Θα χρειαστείτε αντίγραφα των εξής εγγράφων σε μορφή PDF:

  • Επιστολόχαρτο: Στο επιστολόχαρτο θα πρέπει να υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας σας, ο τραπεζικός σας λογαριασμός, ο αριθμός φορολογικού μητρώου, η εμπορική επωνυμία, η διεύθυνση και, ανάλογα με την εμπορική επιχείρηση, ο αριθμός μητρώου κ.λπ.
  • Το επιστολόχαρτο πρέπει να έχει επικυρωθεί με τη σφραγίδα της εταιρείας σας και την υπογραφή κάποιου ατόμου που είναι εξουσιοδοτημένο να υπογράφει εκ μέρους της εταιρείας. Αν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση, σφραγίστε, υπογράψτε και σαρώστε το επιστολόχαρτό σας.
  • Άδεια για την ΕΕ
  • Επιβεβαίωση ασφαλιστικής κάλυψης

Βεβαιωθείτε ότι η αίτηση περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως τα εξής:

 • Εταιρική επωνυμία
 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση email 
 • Αριθμός τηλεφώνου

Κατά την υποβολή της αίτησης, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα έξι έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω.

Freight Connections

Ανακαλύψτε τις τελευταίες ιστορίες των ειδικών στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές και στα τελωνεία της DHL