Περιήγηση και Περιεχόμενο

Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλέξτε διαφορετική τοποθεσία

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης. Αντιμετώπιση των προκλήσεων στα καταναλωτικά αγαθά.

Οι τάσεις που καθορίζονται από τους καταναλωτές, η διεύρυνση της παγκόσμιας μεσαίας τάξης και η επιθυμία για βιώσιμα και οικονομικά προσιτά προϊόντα σηματοδοτούν ταχύτατες αλλαγές στον κόσμο των κατασκευαστών καταναλωτικών αγαθών.

Συνεπώς, οι αλυσίδες εφοδιασμού πρέπει να είναι ευέλικτες. Η DHL αντιμετωπίζει δυναμικά αυτές τις προκλήσεις με την παροχή καινοτόμων λύσεων σε συνεργασία μαζί σας.

Οι κατασκευαστές καταναλωτικών αγαθών αντιμετωπίζουν διάφορες παγκόσμιες τάσεις και προκλήσεις με τις οποίες είμαστε εξοικειωμένοι. Λαμβάνοντας υπόψη θέματα όπως η παγκοσμιοποίηση, η αστικοποίηση, οι πρώτες ύλες και η αειφορία, οι ειδικοί μας στα καταναλωτικά αγαθά σάς βοηθούν να δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους σχετικούς υποτομείς σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 • Αγαθά ευρείας κατανάλωσης (FMCG)
 • Εκτύπωση
 • Πολυμέσα/Ψυχαγωγία
 • Ευπαθή εμπορεύματα
 • Καταναλωτικά αγαθά

Στους δευτερεύοντες τομείς, οι απαιτήσεις δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφοροποιημένες. Παρόλο που η γρήγορη προώθηση των αγαθών ευρείας κατανάλωσης (FMCG) στην αγορά και η διανομή μέσω πολλών καναλιών έχουν εξαιρετική σημασία, οι κατασκευαστές ευπαθών εμπορευμάτων προτιμούν έξυπνες λύσεις logistics με ψυχόμενη αποθήκευση και μεταφορές. Η πρόκληση είναι η κάλυψη και των δύο προσδοκιών, και η DHL Freight ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε αυτό.   

Τι προσφέρουμε για τον κλάδο των Καταναλωτικών αγαθών

 • Ως εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων, θα επικοινωνείτε με τους ειδικούς μας που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτόν τον κλάδο. Συνδυάζουν την εξειδίκευσή στον τομέα σας με την άρτια κατάρτιση στον κόσμο των υπηρεσιών logistics και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βρουν λύσεις οι οποίες να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 • Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών εκτελωνισμού που προσφέρουμε εξασφαλίζει ομαλή και έγκαιρη διέλευση των αποστολών από τα σύνορα, χωρίς διοικητικό φόρτο, καθυστερήσεις ή κυρώσεις.

  Απλοποιούμε τις τελωνειακές διαδικασίες.

  • Ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών τελωνειακών διαδικασιών, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εξής:
   - Εισαγωγή και Εξαγωγή yποβολή διασαφήσεων
   - Υποβολή πληροφοριών ασφαλείας
   - Δασμοί και Φόροι Πληρωμή Δασμών και Φόρων (υπό προϋποθέσεις)
   - Λοιπές χρεώσεις Δημόσιων φορέων
   - Υπηρεσίες Ενωσιακής Διαμετακόμισης
   - Υπηρεσίες αίτησης χορήγησης αδειών Υπηρεσίες αίτησης
  • Παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως
  • Διεκπεραίωση περισσότερων από 7 εκατ. τελωνειακών καταχωρίσεων τον χρόνο
  • Ειδική ομάδα ειδικών στις τελωνειακές διαδικασίες
  • Ομάδες σε παγκόσμιο, τοπικό και εθνικό επίπεδο για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέπειας και τη συμμόρφωση των εμπορικών δραστηριοτήτων
  • Διαχείριση σύμφωνα με τη δομή διακυβέρνησης, τον κώδικα δεοντολογίας και τα πρότυπα συμμόρφωσης
  • Ισχυρές σχέσεις με τα κρατικά τελωνεία και τις αρχές ασφαλείας
  • Κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών παγκοσμίως, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες εκτελωνισμού
 • Μεταμορφώστε την αλυσίδα εφοδιασμού σας με τη βοήθεια της DHL ως Lead Logistics Partner, αξιοποιώντας την εξειδίκευσή μας στους ακόλουθους τομείς:

  • Σχεδιασμός – Διασφαλίστε την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη ροή των διαδικασιών σας όσον αφορά στη μεταφορά και την αλυσίδα εφοδιασμού σας, χάρη στην εξειδικευμένη γνώση και τα πρωτοποριακά εργαλεία ανάλυσης της DHL
  • Υπηρεσίες διαχείρισης – Βρείτε παρόχους υπηρεσιών logistics, διαχειριστείτε προμηθευτές και τα σημεία επαφής με τους πελάτες σας με την προσφορά μας για υπηρεσίες διαχείρισης, η οποία περιλαμβάνει επίσης τιμολόγηση μεταφορών, ελέγχους και υπηρεσίες τελωνειακών διαδικασιών
  • Διαδικασίες – Αποκτήστε ορατότητα, συγχρονίστε τις μεταφορές και ελαχιστοποιήστε τους λειτουργικούς κινδύνους των καθημερινών διαδικασιών μέσω της υπηρεσίας Control Tower
  • Συνεχής βελτίωση – Προωθήστε την πλήρη παρακολούθηση μέσω της δυνατότητας για «Διαχείριση συνολικού κόστους υπηρεσιών Logistics», η οποία σας βοηθά να ελαχιστοποιήσετε το κόστος με τη συνεχή ανάλυση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της αγοράς, της μεταβλητότητας των όγκων και των εξελισσόμενων τάσεων διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού
 • Οι Λύσεις μεταφοράς της DHL βοηθούν την επιχείρησή σας να διατηρήσει υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας και να αποκτήσει ολοκληρωμένη παρακολούθηση στις κινήσεις των προϊόντων. Ταυτόχρονα, μειώνουμε το κόστος των μεταφορών σας. Η ομάδα μας θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό συστημάτων, φορέων και πόρων για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

  Δείτε ολόκληρη τη σειρά των Λύσεων Mεταφοράς που προσφέρουμε

Sector Experts at Your Doorstep

No matter what your sector is, we understand your specific industry sector needs

Freight Connections

Ανακαλύψτε τις τελευταίες ιστορίες των ειδικών στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές και στα τελωνεία της DHL