Περιήγηση και Περιεχόμενο

Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλέξτε διαφορετική τοποθεσία

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Εξειδίκευση σε τοπικό επίπεδο. Παγκόσμια εμβέλεια.

Στην DHL κατανοούμε τις σημαντικές τάσεις και τις επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στον τομέα της Μηχανολογίας & Κατασκευής, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους η αλυσίδα εφοδιασμού σας μπορεί να αντιδράσει σε αυτές τις αλλαγές. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ο ιδανικός συνεργάτης σας.

Σε έναν τομέα όπως αυτός της Μηχανολογίας & Κατασκευής, με μια ευρεία γκάμα αναγκών για μεταφορές διαφόρων μεγεθών, οι υπηρεσίες της DHL Freight καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, οι οποίες κυμαίνονται από μεμονωμένες παλέτες έως εξαιρετικά μεγάλα μεγέθη.

Για τα υπερμεγέθη και πολύ βαριά φορτία, όπως ο ογκώδης κατασκευαστικός και αεροναυπηγικός εξοπλισμός, υπάρχει ένα χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων λύσεων. Το πακέτο των υπηρεσιών περιλαμβάνει ασφαλιστική κάλυψη φορτίου, άδειες από αρμόδιες αρχές, αυτοκίνητα παρακολούθησης και αστυνομική συνοδεία, αν είναι απαραίτητο. Υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα ρυθμιζόμενων ρυμουλκούμενων, καθώς και υπηρεσίες φόρτωσης και εκφόρτωσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες ειδικών μεταφορών.

Για τις αποστολές «κανονικού» τύπου, οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα βασικά προϊόντα της DHL Freight, τα οποία περιλαμβάνουν πλήρη φορτία φορτηγού (FTL), καθώς και τμηματικά φορτία οδικών μεταφορών (Euroconnect & PTL services). Επιπλέον, η υπηρεσία αποκλειστικής διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Τι προσφέρουμε για τον κλάδο της Μηχανολογίας & Kατασκευής

 • Οι υπεύθυνοι των λογαριασμών σας κατανοούν πλήρως τις ανάγκες σας. Συνδυάζουν την εξειδίκευσή τους στον τομέα που δραστηριοποιείται η εταιρεία σας και την άρτια κατάρτισή τους στον κόσμο των υπηρεσιών logistics, και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βρουν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 • Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών εκτελωνισμού που προσφέρουμε εξασφαλίζει ομαλή και έγκαιρη διέλευση των αποστολών από τα σύνορα, χωρίς διοικητικό φόρτο, καθυστερήσεις ή κυρώσεις.

  Απλοποιούμε τις τελωνειακές διαδικασίες.

  • Ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών τελωνειακών διαδικασιών, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εξής:
   - Εισαγωγή και Εξαγωγή yποβολή διασαφήσεων
   - Υποβολή πληροφοριών ασφαλείας
   - Δασμοί και Φόροι Πληρωμή Δασμών και Φόρων (υπό προϋποθέσεις)
   - Λοιπές χρεώσεις Δημόσιων φορέων
   - Υπηρεσίες Ενωσιακής Διαμετακόμισης
   - Υπηρεσίες αίτησης χορήγησης αδειών Υπηρεσίες αίτησης
  • Παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως
  • Διεκπεραίωση περισσότερων από 7 εκατ. τελωνειακών καταχωρίσεων τον χρόνο
  • Ειδική ομάδα ειδικών στις τελωνειακές διαδικασίες
  • Ομάδες σε παγκόσμιο, τοπικό και εθνικό επίπεδο για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέπειας και τη συμμόρφωση των εμπορικών δραστηριοτήτων
  • Διαχείριση σύμφωνα με τη δομή διακυβέρνησης, τον κώδικα δεοντολογίας και τα πρότυπα συμμόρφωσης
  • Ισχυρές σχέσεις με τα κρατικά τελωνεία και τις αρχές ασφαλείας
  • Κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών παγκοσμίως, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες εκτελωνισμού
 • Μεταμορφώστε την αλυσίδα εφοδιασμού σας με τη βοήθεια της DHL ως Lead Logistics Partner, αξιοποιώντας την εξειδίκευσή μας στους ακόλουθους τομείς:

  • Σχεδιασμός – Διασφαλίστε την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη ροή των διαδικασιών σας όσον αφορά στη μεταφορά και την αλυσίδα εφοδιασμού σας, χάρη στην εξειδικευμένη γνώση και τα πρωτοποριακά εργαλεία ανάλυσης της DHL
  • Υπηρεσίες διαχείρισης – Βρείτε παρόχους υπηρεσιών logistics, διαχειριστείτε προμηθευτές και τα σημεία επαφής με τους πελάτες σας με την προσφορά μας για υπηρεσίες διαχείρισης, η οποία περιλαμβάνει επίσης τιμολόγηση μεταφορών, ελέγχους και υπηρεσίες τελωνειακών διαδικασιών
  • Διαδικασίες – Αποκτήστε ορατότητα, συγχρονίστε τις μεταφορές και ελαχιστοποιήστε τους λειτουργικούς κινδύνους των καθημερινών διαδικασιών μέσω της υπηρεσίας Control Tower
  • Συνεχής βελτίωση – Προωθήστε την πλήρη παρακολούθηση μέσω της δυνατότητας για «Διαχείριση συνολικού κόστους υπηρεσιών Logistics», η οποία σας βοηθά να ελαχιστοποιήσετε το κόστος με τη συνεχή ανάλυση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της αγοράς, της μεταβλητότητας των όγκων και των εξελισσόμενων τάσεων διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού
 • Η υπηρεσία μας για χερσαίες, πανευρωπαϊκές μεταφορές υπερμεγέθων και μεγάλου βάρους φορτίων.

  Πλήρως εξατομικευμένη υπηρεσία, η οποία παρέχεται από έναν έμπειρο, επαγγελματία συνεργάτη υπηρεσιών logistics.

  • Μεμονωμένες, εξατομικευμένες λύσεις για υπερμεγέθη και μεγάλου βάρους φορτία
  • Ολοκληρωμένες λύσεις, όπως ασφαλιστική κάλυψη φορτίου, άδειες από τις αρμόδιες αρχές, αυτοκίνητα παρακολούθησης και αστυνομική συνοδεία
  • Ευρεία γκάμα τύπων ρυμουλκούμενων που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας
  • Ειδικές μεταφορές (μεγάλοι όγκοι, γρήγορη αντίδραση, οργάνωση και προγραμματισμός μεταφορών)
  • Υπηρεσίες φόρτωσης, εκφόρτωσης και φορτοεκφόρτωσης
  • Ειδικές διαδικασίες ασφαλείας, π.χ. πιστοποίηση TüV Nord
 • Οι Λύσεις μεταφοράς της DHL βοηθούν την επιχείρησή σας να διατηρήσει υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας και να αποκτήσει ολοκληρωμένη παρακολούθηση στις κινήσεις των προϊόντων. Ταυτόχρονα, μειώνουμε το κόστος των μεταφορών σας. Η ομάδα μας θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό συστημάτων, φορέων και πόρων για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

  Δείτε ολόκληρη τη σειρά των Λύσεων Mεταφοράς που προσφέρουμε

Sector Experts at Your Doorstep

No matter what your sector is, we understand your specific industry sector needs

Freight Connections

Ανακαλύψτε τις τελευταίες ιστορίες των ειδικών στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές και στα τελωνεία της DHL