Περιήγηση και Περιεχόμενο
Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλογή διαφορετικής χώρας

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΜΑΖΙ.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον καινοτόμους εργοδότες στον κόσμο, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας. Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία που σέβεται την ποικιλομορφία, τη φιλοδοξία και τη δυναμική συνεργασία. Όλα αυτά προσφέρουν σε εσάς την υποστήριξη που χρειάζεστε, για να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από τη θέση εργασίας σας. Ελάτε μαζί μας τώρα και αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητές σας.

DHL Group Κορυφαίος Εργοδότης σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως

Εκτός από τη Στρατηγική Ταλέντων, η DHL έλαβε επίσης κορυφαία σημεία στους τομείς της Ανάπτυξης Ηγεσίας, της Καριέρας, Διαχείριση Διαδοχής και Ανάπτυξη Εκμάθησης.

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Η DHL Group δίνει προοπτικές εργασίας σε χιλιάδες προσφύγων

Από το 2015, η Ομάδα έχει δώσει σε περίπου 12.500 πρόσφυγες την ευκαιρία να αποκτήσουν ιδέες για τον κόσμο της εργασίας μαζί με την προοπτική δημιουργίας της οικονομικής τους ανεξαρτησίας.

Βραβεία Stevie για Γυναίκες στις Επιχειρήσεις

Επιτυχία για την πρωτοβουλία της DHL «Γυναίκες στην DHL Global Forwarding»: κέρδισαν 4 χρυσά βραβεία σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάμεσα σε 1500 συμμετέχοντες

Θέσεις απασχόλησης στην DHL

Ανεξάρτητα από το αν έχετε αποφοιτήσει πρόσφατα ή θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, η DHL προσφέρει ενδιαφέρουσες και γεμάτες προκλήσεις θέσεις εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξερευνήστε τη σελίδα μας με τις θέσεις εργασίας και βρείτε την ιδανική για εσάς.