Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Οι σημερινοί πελάτες είναι πάντα εν κινήσει και θέλουν τα προϊόντα τους ταχύτερα και οικονομικότερα από ποτέ. Η παγκόσμια διασύνδεση αυξάνεται διαρκώς. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε ένα ισχυρό, διεθνές δίκτυο για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού σας.

Με 380.000 άτομα σε περισσότερες από 220 χώρες και επικράτειες παγκοσμίως, προσεγγίζουμε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ. Επιπλέον, καθώς σκεφτόμαστε ήδη πώς μπορεί να μοιάζει ο κόσμος το 2050, προετοιμαζόμαστε για τις προκλήσεις στις υπηρεσίες logistics που βρίσκονται μπροστά μας.

Επειδή δεν παραδίδουμε μόνο δέματα. Στόχος μας είναι φέρουμε τη χαρά και την ευημερία στους ανθρώπους που εξυπηρετούμε. Παντού. Καθημερινά.

Προσαρμοσμένες λύσεις logistics σε ολόκληρο τον κόσμο

Έχουμε τα μέσα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση. Οι δεκαετίες εμπειρίας, η πρωτοποριακή τεχνολογία και μια ομάδα 380.000 παθιασμένων ειδικών μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε την ιδανική λύση υπηρεσιών logistics για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις εξειδικευμένες λύσεις αποστολών που προσφέρουμε.

Ορισμένες από τις Ειδικές παραδόσεις μας

Η DHL μεταφέρει τα πάντα, από υπερμεγέθη δέματα με αεροπλάνο cargo έως το μικρότερο αλλά σωτήριο δέμα με χρήση Parcelcopter.

Ποδηλάτες σε επικό ταξίδι σε όλη την Ευρώπη και την Ασία

Το ταξίδι, που υποστηρίζεται από την DHL, έχει ως στόχο την συγκέντρωση σημαντικών κεφαλαίων για τα παιδιά και τους νέους σε μειονεκτικές κοινότητες στην Ασία.

Τα φάρμακα που παραδόθηκαν με επιτυχία από ένα drone μεταφοράς πακέτων στην Ανατολική Αφρική

Τα αεροσκάφη τύπου drones ανοίγουν νέες προοπτικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της δημόσιας υγείας σε πολλές περιοχές της Αφρικής, ιδίως όσον αφορά την προμήθεια νοσοκομείων και φαρμακείων.

Μεταφορά υψηλού προφίλ λεβητών θέρμανσης Giant Waste

Η διαμετακόμιση από τη Γερμανία στη Σαουδική Αραβία με πλοίο, γερανό και Antonov AN225, το μεγαλύτερο φορτηγό αεροπλάνο στον κόσμο, μοιράστηκε σε τέσσερις μεταφορές, που η καθεμιά μια είχε διάρκεια περίπου επτά ημέρες.

Μια παγκόσμια οικογένεια

Η οικογένεια της DHL αποτελείται από ανεξάρτητες επιχειρησιακές μονάδες που τις συνδέσουν οι ίδιες βασικές αξίες και αρχές, αλλά και μια κοινή προσέγγιση διαχείρισης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών logistics που καλύπτουν τις ανάγκες σας.


Η Deutsche Post και η DHL αποτελούν τον κορυφαίο όμιλο παροχής υπηρεσιών αλληλογραφίας και logistics στον κόσμο. Μαζί, έχουμε ένα ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο τυποποιημένων προϊόντων και καινοτόμων, προσαρμοσμένων λύσεων. Παράλληλα, με τη Στρατηγική 2020 δεσμευόμαστε να γίνουμε η εταιρεία που καθορίζει τον κλάδο των υπηρεσιών logistics.