Περιήγηση και Περιεχόμενο

Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλέξτε διαφορετική τοποθεσία

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Οι σημερινοί πελάτες είναι πάντα εν κινήσει και θέλουν τα προϊόντα τους ταχύτερα και οικονομικότερα από ποτέ. Η παγκόσμια διασύνδεση αυξάνεται διαρκώς. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε ένα ισχυρό, διεθνές δίκτυο για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού σας.

Με 395.000 άτομα σε περισσότερες από 220 χώρες και επικράτειες παγκοσμίως, προσεγγίζουμε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ. Επιπλέον, καθώς σκεφτόμαστε ήδη πώς μπορεί να μοιάζει ο κόσμος το 2050, προετοιμαζόμαστε για τις προκλήσεις στις υπηρεσίες logistics που βρίσκονται μπροστά μας.

Επειδή δεν παραδίδουμε μόνο δέματα. Στόχος μας είναι φέρουμε τη χαρά και την ευημερία στους ανθρώπους που εξυπηρετούμε. Παντού. Καθημερινά.

Προσαρμοσμένες λύσεις logistics σε ολόκληρο τον κόσμο

Έχουμε τα μέσα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση. Οι δεκαετίες εμπειρίας, η πρωτοποριακή τεχνολογία και μια ομάδα 395.000 παθιασμένων ειδικών μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε την ιδανική λύση υπηρεσιών logistics για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις εξειδικευμένες λύσεις αποστολών που προσφέρουμε.

Ορισμένες από τις Ειδικές Παραδόσεις μας

Η DHL μεταφέρει τα πάντα, από βαριά τρένα και δορυφόρους έως μικρά αλλά απαραίτητα ελαστικά πώματα που σφραγίζουν δόσεις εμβολίου.

DHL Specialized Logistics Παραδόθηκε με ασφάλεια

Τα τρένα μεταφέρουν εκατομμύρια ανθρώπους από το ένα μέρος στο άλλο κάθε μέρα. Αλλά πριν το κάνουν, κάποιος πρέπει να μεταφέρει τα τρένα στις ράγες. Αυτή είναι η ιστορία για μια ιστορική, βαριά αποστολή από ήπειρο σε ήπειρο.

Logistics στο Διάστημα: Το Τελευταίο Σύνορο

Σχεδόν 50 χρόνια μετά την τελευταία σεληνιακή προσγείωση του πληρώματος, το όραμα του αποικισμού του διαστήματος έχει επανέλθει. Με τα σχέδια για περισσότερες επανδρωμένες και μη επανδρωμένες αποστολές να αποκτούν δυναμική, αποτελεσματικές και βιώσιμες εφοδιαστικές και αλυσίδες εφοδιασμού θα είναι κρίσιμες για την επιτυχία στον Διαστημικό Τομέα.

Τα πώματα που κάνουν το εμβόλιο να ρέει

Μικροσκοπικά πώματα από καουτσούκ που σφραγίζουν τις δόσεις των εμβολίων σε φιαλίδια - και την πρωτοφανή προσπάθεια μεταφοράς και κατασκευής που επέτρεψε την παραγωγή τους σε τεράστια κλίμακα.

Μια παγκόσμια οικογένεια

Η οικογένεια της DHL αποτελείται από ανεξάρτητες επιχειρησιακές μονάδες που τις συνδέσουν οι ίδιες βασικές αξίες και αρχές, αλλά και μια κοινή προσέγγιση διαχείρισης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών logistics που καλύπτουν τις ανάγκες σας.