#KisvállalatiTanácsadás

DHL x Magento: Zökkenőmentes e-kereskedelmi integráció

2 perc megtekintés
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
Drone flying over mountains

Ha komolyan gondolod, hogy márkádat globálissá teszed, bölcs dolog kiválasztani a megfelelő partnereket.

 A Magento a felhőalapú e-kereskedelmi innovációk vezető szolgáltatója, és ideális módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki e-kereskedelmi webhelyedből. A DHL partnerségre lépett a Magento-val, hogy szakértői útmutatókat és kulcsfontosságú információkat nyújtson neked, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni e-kereskedelmi utazásodból.

A Magento egy  omnichannel megoldások szolgáltatója, amely segít megtalálni és elemezni az egyedi élményeket a vásárlási élmény minden szakaszában. Egyedire szabott vásárlási élményt teremt minden egyes ügyfél számára. És ami a legjobb, a DHL Express plugin azt jelenti, hogy egyre több online kereskedő képes személyre szabottabb vásárlási élményt kínálni ügyfeleinek, beleértve a valós idejű szállítási árajánlatokat az ügyfelek kosara és szállítási címe alapján. 

Örömmel jelentjük be, hogy a DHL összefogott a Magento-val, hogy egy sor útmutatót és tanácsot nyújtson neked, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a kínált lehetőségekből. Leendert van Delft a DHL-től többet elmagyaráz az alábbi filmben és elolvashatod a Magento B2B Buyer Experience Essential útmutatóját itt.

Tehát, ha egy e-kereskedelmi márkád van, amely gyorsan és egyszerűen szeretnél globálissá tenni, vagy egyszerűen csak növekedni szeretéd, a Magento segíthet abban, hogy a legtöbbet hozza ki marketingedből . A katalógus - és árukezelés legjobb gyakorlatának szinonimájaként, hogy márkád nagyon gyorsan megalapozottnak és megbízhatónak tűnjön, a Magento tele van innovatív ötletekkel is, amelyek segítenek az ügyfeleknek gyorsan vásárolni.  

Tökéletesen illeszkednek a DHL-hez - itt a Discover oldalon rendszeresen további nagyszerű tanácsokat hozunk a Magento-tól, ezért iratkozz fel , hogy biztosan megkapd a frissítéseket, amint megérkeznek.