Navigatie en inhoud
U bent in  België
of Selecteer een ander land
Innovation Center

HET DHL INNOVATION CENTER

In de DHL Innovation Centers raakt u geïnspireerd door visies, trends en de nieuwste logistieke oplossingen en services. Uw bedrijf kan van innovaties in de gehele supply chain profiteren die uw logistieke uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken.

Als de innovatieleider in de logistieke industrie richt Deutsche Post DHL Group zich op uitvoergericht innovatiebeheer. U vindt onze klantgerichte innovatieplatforms - de DHL Innovation Centers - nabij ons hoofdkantoor in Bonn, Duitsland, evenals in Singapore. De meest geavanceerde faciliteiten bieden consumenten evenals zakelijke en industriepartners mogelijkheden om experts, partners en collega’s te ontmoeten en ideeën met elkaar uit te wisselen.

U kunt uw bezoek naar wens uitbreiden met een selectie uit ons serviceaanbod:

  • Innovatieworkshops en zakelijke workshops
  • Rondleiding door het innovatiecentrum
  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Trend- en innovatie-evenementen

Visies – Trends – Oplossingen

We nodigen u van harte uit naar een DHL Innovation Center te komen om u te verwonderen in de wereld van innovatie in logistiek. 

Tijdens uw rondleiding maakt u een reis langs visies, trends en oplossingen. Onze ‘Vision Suite’ biedt spectaculaire inzichten in de potentie van logistiek in 2050. Onze ‘Trend Areas’ brengen sociale, zakelijke en technologische trends tot leven en bieden u praktische interactie en ervaring. En u zult ontdekken dat de ‘Solution Space’ ons complete aanbod aan mogelijkheden toont.

U zult deze afdelingen ook gecombineerd in ons regelmatig bijgewerkte ‘middenstuk’ zien. 

Bovendien bevatten de DHL Innovation Centers een speciaal hiertoe bestemde designdenkstudio die klanten het perfecte platform biedt om volledig naar hun wens aangepaste workshops te kunnen volgen, evenals splinternieuwe ruimtes voor congressen en events.

Om de DHL Innovation Centers te bezoeken, neemt u contact op met uw verkooptegenwoordiger van Deutsche Post DHL Group of Om de DHL Innovation Centers te bezoeken,neemt u hier contact met ons op.

DHL-innovatiedag

De DHL-innovatiedagen zijn Deutsche Post DHL Groups jaarlijkse toonaangevende events op het gebied van innovatie. Klanten, zakelijke partners en trendinnovatie-experts komen met elkaar in contact in een inspirerende sfeer om out-of-the-box te denken en creatieve breinen te eren met de DHL Innovation Awards. Deze speciale events vormen ook de thuisbasis van de DHL Innovation Challenges en markeren het belang van innovatie bij DHL.