Navigatie en inhoud
U bent in  België
of Selecteer een ander land

Innovaties

Wij bieden de beste combinatie van gemechaniseerde automatisering en een samenwerking tussen mens en robot voor een zo efficiënt mogelijke supply chain


Naarmate de vraag naar een snelle aanpassing aan marktomstandigheden en consumentenbehoeften toeneemt, in combinatie met personeelstekorten, zijn we meer dan ooit gefocust op het bieden van innovaties in de supply chain en belangrijke technologieën voor een hogere efficiëntie in steeds meer supply chain toepassingen. 

Ervaar innovatie


Maak kennis met onze geavanceerde DHL Supply Chain multi-client Technology Campus in Beringe

Versnelde digitale transformatie


Door de hogere eisen van e-commerce (snellere levering, meer SKU’s en minder orderlijnen), in combinatie met het personeelstekort in alle regio’s en sectoren, is een snelle toepassing van technologie en innovatie binnen de supply chain nog nooit zo noodzakelijk geweest.

Efficiëntie van de supply chain door innovatie


De automatisering van een aantal arbeidsintensieve en administratieve taken binnen logistieke kernprocessen; van het ontvangen/verzenden en het verwerken van materiaal (opslag, picken en verpakken) tot de levering, leiden tot een veiligere, fysiek minder vermoeiende en meer bevredigende werkomgeving.

Impact op klanten


Transparante en bruikbare informatie


De fysieke omgeving wordt geoptimaliseerd aan de hand van data uit onze Warehouse en Transport Management-systemen (WMS en TMS). Dankzij de vernieuwingen in de supply chain van software-optimalisatietools kunnen alle verzamelde supply chain-data worden omgezet in bruikbare inzichten.

Beschikbare services:
  • Traceren en monitoren
  • Toekomstplanning