Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

RETAIL

Voorop lopen in een branche die zich snel ontwikkelt

Veel van de grootste bedrijven ter wereld zijn actief in de consumenten- en Kleinhandelsector. Voor de meerderheid is logistiek van groot belang om hun klanten iedere dag weer tevreden te kunnen houden. Het is de doelstelling van de sector DHL Freight Kleinhandel om internationale klanten te helpen hun bedrijfsdoelstellingen zo goed mogelijk te bereiken, door gebruik te maken van DHL Freight-expertise bij het leveren van betrouwbare, geavanceerde transportdiensten met services met meerwaarde, van afzonderlijke pallets (LTL) tot volledige vrachtwagenladingen (FTL).

Door de opkomst van e-commerce is de kleinhandelbranche de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Dit heeft enorme gevolgen voor de logistieke processen, omdat de goederenstromen diverser zijn geworden.

De kleinhandelsector kan worden opgedeeld in de volgende categorieën, die ieder om een andere logistieke strategie vragen:

  • Online kleinhandel
  • Offline kleinhandel
  • Meerdere kanalen

Terwijl online kleinhandelaren te maken hebben met internationale netwerken en snelle consolidatieservices nodig hebben, hebben offline kleinhandelaren het tegenovergestelde nodig vanwege de sterke fragmentatie en de lokale netwerken. Bij DHL Freight gaan we deze uitdagingen aan door met u samen te werken en innovatieve oplossingen te bedenken.

Wat wij de kleinhandelsector te bieden hebben

  • DHL heeft uitgebreide ervaring in de kleinhandelsector, zowel online als offline. We werken al jaren voor traditionele kleinhandelaren en zijn bovendien als partner beschikbaar voor e-commercekleinhandelaren.

  • Door het aanbod van verschillende business units van DHL te combineren, kunnen we onze klanten vaak de meest innovatieve maatwerkoplossing bieden. We weten wat de kleinhandelindustrie voor logistiek nodig heeft: wereldwijde inboundcapaciteit en oplossingen voor lokale distributie. Daarom staan we voor u klaar om de beste transportmix samen te stellen, volledig onder de vlag van DHL.

  • Voordat we u een voorstel doen voor een logistieke oplossing, moeten we eerst weten hoe de klant te werk gaat. Zo weten we dat we dezelfde taal spreken en kunnen we, met onze expertise op het gebied van logistiek, uw supply chain optimaliseren.

Sectorexperts binnen handbereik

Ongeacht uw sector begrijpen we de specifieke wensen van uw industriële sector

Freight connections

Ontdek hier het laatste nieuws over wegtransport en douane services.