Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

DHL LIFETRACK

Tracering en rapportage zijn eenvoudiger dan ooit

Nu beschikbaar voor klanten met een account bij DHL Global Forwarding Cold Chain

Welkom bij DHL LifeTrack

  • Tracering: Blijf op de hoogte met realtime waarschuwingen direct op uw mobiele telefoon of tablet. Volg de temperatuur, locatie en vervoerstijd van uw zending.
  • Rapportage: Aanpasbare rapporten in de cloud met de extra optie om externe informatie te importeren, zodat u over de beste middelen beschikt om de prestaties van uw bedrijf te evalueren en verbeteren.
  • Daarnaast: 24/7/365 toegang tot Cold Chain-experts met kennis van de 21 CFR 11-regelgeving.
  • Als u al een account hebt bij DHL Global Forwarding, beschikt u met DHL LifeTrack over alle tracerings- en rapportagemogelijkheden van ons krachtige websysteem, maar met het gebruiksgemak en de toegankelijkheid van een app.
  • Hiermee beschikt u over de middelen om altijd op de hoogte te blijven van alle aspecten van uw temperatuurgevoelige zending. Met de rapportagefunctie blijft u de concurrentie voor en behoudt u de controle, zodat u goed onderbouwde besluiten kunt nemen voor uw bedrijf.
  • Bezoek onze Cold Chain-partner LifeConex voor meer informatie over de app.

  Download de app hier:

  Voor iPhone en LifeTrack voorAndroid

DHL LifeTrack

Nu hebt u de volledige kracht van realtime tracering en rapportage over uw kritieke temperatuurgecontroleerde zendingen altijd bij de hand.