Περιήγηση και Περιεχόμενο

Αγαπητέ χρήστη,

Επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα με ένα πρόγραμμα περιήγησης το οποίο ενδέχεται να μην προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Μπορείτε να συνεχίσετε, αλλά προκειμένου να λάβετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν τη σελίδα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε  είτε Microsoft Edge ή Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Βρίσκεστε στη χώρα  Κύπρος
ή Επιλέξτε διαφορετική τοποθεσία

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ DHL

Καθώς ο κόσμος των υπηρεσιών logistics γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος, χρειάζεστε την ασυναγώνιστη εμπειρία και την εξειδίκευση της κορυφαίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών logistics παγκοσμίως. Το ευρύ χαρτοφυλάκιό μας ανταποκρίνεται σε κάθε σας απαίτηση όσον αφορά τις υπηρεσίες logistics, από απλή αποστολή και μεταφορά έως λύσεις μετασχηματισμού που εκτείνονται σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Περιηγηθείτε στα προϊόντα και στις λύσεις παρακάτω, για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η DHL.

Αποστολή Δεμάτων, Εγγράφων και Διεθνούς Αλληλογραφίας

Υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης για δέματα, έγγραφα και αγαθά μικρού βάρους. Διεθνείς ταχυδρομικές υπηρεσίες μεγάλου όγκου για εταιρικούς πελάτες.

Αποστολή Φορτίων και Δεμάτων

Αποστολή φορτίων και δεμάτων παγκοσμίως μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, οδικών ή σιδηροδρομικών μεταφορών.

Λύσεις και Εξειδικευμένη Τεχνογνωσία

Μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, η οποία βασίζεται στην παγκόσμια παρουσία και την εμπειρία μας σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ολόκληρης της αλυσίδας εφοδιασμού σας.