SPOLEČNOST DHL EXPRESS ČESKÁ REPUBLIKA INFORMUJE O KAŽDOROČNÍ ÚPRAVĚ CEN PRO ROK 2020

Tisková zpráva: Praha 11/26/2019

V České republice dojde od 1. ledna 2020 k navýšení cen produktů letecké i pozemní mezinárodní přepravy v průměru o 4,9 %

Společnost DHL Express, přední světový dodavatel mezinárodních expresních přepravních služeb, informuje o zvýšení cen, které nabývá účinnosti 1. ledna 2020. V České republice dojde k průměrnému zvýšení cen o 4,9 % u produktů letecké i pozemní mezinárodní přepravy.

„Naší hlavní snahou je neustálá podpora našich zákazníků při dosahování jejich obchodních cílů a přizpůsobování služeb, které nám umožní splnit jejich očekávání. Toho jsme schopni pouze díky neustálým a významným investicím do bezpečnosti letového provozu “ říká Luděk Drnec, generální ředitel, DHL Express Česká republika. „Každoroční úprava cen nám umožňuje investovat do infrastruktury s nejvyššími nároky na bezpečnost sítě s využitím inovativních technologií a rozvoje globálních překladišť a nabízet jednotlivé doručovací procesy, které zajišťují nejlepší zákaznická řešení v našem oboru.

Tyto a další inovace, které přijdou, pomáhají nejen nám, ale i našim zákazníkům a partnerům, přispět významnou částí ke zlepšení naší ekologické stopy.”

Při každoroční úpravě svých cen zohledňuje DHL Express inflaci, dynamiku měnových kurzů a rostoucí náklady, například z důvodu dodržování zpřísňujících se bezpečnostních předpisů v každé z více než 220 zemí a území, v kterých je DHL aktivní. Úprava cen se liší v jednotlivých zemích v závislosti na místních podmínkách a platí pro všechny zákazníky, u kterých to smlouva umožňuje.