Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

ONZE EXPERTISE IN TECHNIEK EN FABRICAGE

Supply chains voor wereldwijd succes bouwen

DHL biedt op een zeer concurrerende wereldwijde markt de expertise en capaciteiten die nodig zijn om succesvol in elke regio te opereren door middel van lokale aanwezigheid, flexibele supply chains en kosteneffectieve logistieke services.

Supply chains regionaal maken

Snelle groei en een dynamische transitie in opkomende markten hebben een reeks nieuwe, sterke, lokale spelers gecreëerd, die concurreren met scherpe prijzen in het buitenland. Ondernemingen die vanuit ontwikkelde landen exporteren, worstelen vaak met het behalen van de nodige doorlooptijden, kostenefficiënties, flexibiliteit en reactiviteit om met deze nieuwe spelers te kunnen concurreren. Als reactie op deze uitdagingen leggen bedrijven een regionale supply chain aan die in een wereldwijd productienetwerk is geïntegreerd waarbij ze lokale fabrieken en lokaal talent gebruiken. Op zo'n complexe, snel veranderende en geglobaliseerde markt moeten deze supply chains worden ontworpen met flexibiliteit, zichtbaarheid en veerkracht in het achterhoofd. De bewezen capaciteiten en het wereldwijde bereik van DHL zijn belangrijk om de toevoer van materialen en onderdelen te stroomlijnen. Onze services voor inkomend naar productie (I2M) brengen bijvoorbeeld het aanbod in lijn met de constant veranderende vraag. Ons leveranciersnetwerk brengt alles zo dicht mogelijk bij de productielocatie.

Concurreren op prijs en service

Concurrentie, met name van nieuwe toetreders op opkomende markten, is heftig geworden. Veel van deze nieuwe spelers kunnen innovatieve oplossingen en verbeterde services bieden tegen lagere prijzen. Bovendien is er een verschuiving van een productgericht model naar een service- en ondersteuningsmodel, waarin bedrijfstijd van middelen de primaire focus heeft. DHL helpt u kosteneffectiviteit te verbeteren door middel van onze MRO-services (Maintenance, Repair and Operations, onderhoud, reparatie en operaties) die downtime in de fabriek voorkomen. Onze uitgebreide MRO-expertise helpt u de beschikbaarheid van essentiële onderdelen voor reparaties te beheren, terwijl de voorraad die nodig is op locatie tot een minimum wordt beperkt.

Levensduur van apparatuur verlengen

Een langere levensduur van fabrieken en machines in het veld zorgt voor een maximaal rendement op investeringen voor de eigenaar en schept winstgevende mogelijkheden na de verkoop voor degenen die de apparatuur onderhouden. DHL heeft zeer veel ervaring met het onderhouden van de levensduur van apparaten met aftermarket-ondersteuning. We helpen met voorraadoptimalisatie door middel van onze onderhoudsonderdelenlogistiek en op maat gemaakte distributiecentra en bieden levering op dezelfde dag, 's nachts of de volgende dag, zoals gewenst.

Inzichten in techniek en productie

Houd uw vinger aan de pols met artikelen over weldoordacht leiderschap en innovatief denken

    Neem contact met ons op en blijf op de hoogte

    Voor meer informatie over onze oplossingen of om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief Supply Chain Insights, gaat u naar: