DOORLOOPTIJD WEGTRANSPORT

1/2 Kies uw route

Bereken de doorlooptijd voor internationaal Less Than Truck (LTL) groepagevervoer voor wegtransport (pallets en niet-pallets).

 

 

 

 

Helaas kan de online tool geen gegevens voor de opgegeven zending ophalen. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op voor hulp.undefined

2/2 Resultaat transittijd

Vorige stap bewerken

Kies een ophaaldatum uit de kalender om de leverdatum voor internationaal transport over de weg te ontvangen.

Services en belangrijkste kenmerken
  • Online tracering
  • eProof van levering binnen 24 uur
  • Vóór de middag bezorgoptie
  • Op dezelfde dag afhalen vóór 12.00 uur
DHL Freight Eurapid

Priority Delivery

Online tracering

eProof van levering binnen 24 uur

Vóór de middag bezorgoptie

Op dezelfde dag afhalen vóór 12.00 uur

Bevestigde levering op

DHL Freight EuroConnect

Standaardlevering

Online tracering

eProof van levering binnen 24 uur

(alleen geselecteerde postcodes) *

Vóór de middag bezorgoptie

Op dezelfde dag afhalen vóór 12.00 uur

Verwachte levering op

Voor gedeeltelijke en volledige vrachtwagenladingen, of om uw wegtransport te plannen, kunt u contact opnemen met onze met onze klantenservice.
Zendingen aan particulieren en pre-advised goederen volgen niet het normale tijdschema.

** deze optie is alleen beschikbaar voor specifieke postcodes. Neem contact op met onze met onze klantenservice voor meer informatie.

 

Details van transittijden
In de online tool voor transittijden vindt u informatie over door-to-door doorlooptijden voor de DHL Freight-producten DHL Freight Eurapid en DHL Freight Euroconnect. De verstrekte informatie vormt geen aanbieding door DHL Freight voor de verlening van services. Dit is standaardinformatie en geeft mogelijk niet de seizoensgebonden of tijdelijke beperkingen voor de capaciteit weer. De tool houdt ook geen rekening met de eventuele tijd voor douane inklaring of grenscontroles voor zendingen naar niet-EU landen.

DHL Freight Eurapid biedt een service met een vaste leveringsdatum inclusief ophalen op dezelfde dag en een leveringsoptie voor 12 uur in de middag op basis van de geselecteerde postcodes. De speciale handelsvoorwaarden voor DHL Freight Eurapid zijn van toepassing.

DHL Freight Euroconnect biedt een service met een geschatte leveringsdatum op basis van standaard doorlooptijden. De Algemene voorwaarden zijn van toepassing.