Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U BENT EEN TRANSPORBEDRIJF EN WILT VOOR ONS WERKEN?

Word partner van ons winnende netwerk en profiteer van de voordelen

Laten we samen groeien en ontwikkelen

Goede redenen om mee te doen in de wereld van DHL Freight:

DHL Freight is een van de toonaangevende logistieke leveranciers in Europa en de rest van de wereld.

We werken met diverse transportmiddelen, zoals standaardcombinaties van truck en oplegger, megatrailers, lokale transportmiddelen en landspecifieke voertuigen zoals de Duitse wissellaadbakken met BDF-norm.

Met onze betrouwbare partners streven we naar langdurige samenwerking, gebaseerd op respect en gemeenschappelijke resultaten.

Voordelen zoals betalingsvoorwaarden met een eerlijke marktprijs, EDI-interfaces voor optimalisatie van het orderbeheer en gemakkelijke en snelle factuur- en kredietprocedures zijn essentieel voor een goede samenwerking.

Als u deel wilt uitmaken van het DHL-netwerk, kunt u zich registreren op ons platform voor transporteurs.

Hoe kunt u zich voorbereiden op uw sollicitatie om bij ons aan de slag te gaan?

 • Deze algemene voorwaarden voor transportservices zijn van toepassing op alle vrachtorders voor de services die zijn toegewezen door een van de aanbestedende DHL Freight-rechtspersonen. De vervoerder bevestigt ervan op de hoogte te zijn dat aanvullende landspecifieke aanpassingen van deze algemene voorwaarden van toepassing zijn op sommige DHL Freight-rechtspersonen en dat voorafgaande toestemming van de vervoerder vereist is voor elke vrachtorder van deze DHL Freight-rechtspersonen.

  Lees meer

 • Alle bedrijven die zakendoen met een bedrijf van Deutsche Post DHL hanteren dezelfde ethische richtlijnen. Door de eerder genoemde Algemene Voorwaarden voor Transportdiensten (General Terms and Conditions for Transport Services) te accepteren en te ondertekenen, verklaart u dat u de Gedragscode – Code of Conduct voor leveranciers van Deutsche Post DHL (Supplier Code of Conduct) hebt gelezen en begrepen en dat u zich zult houden aan de Supplier Code of Conduct (inclusief toekomstige versies daarvan). U stemt er bovendien mee in om uw medewerkers op te leiden om de naleving van de Supplier Code of Conduct te waarborgen.

  Klik hier om de Supplier Code of Conduct te downloaden en op te slaan.

 • Voor een succesvolle verwerking van uw aanmelding moet u ons aanmeldingsformulier gebruiken en alle velden invullen.

 • Stuur kopieën van de volgende documenten mee in PDF-indeling:

  • Briefpapier: Op het briefpapier moet uw bedrijfslogo, bankrekeningnummer, btw-nummer, commerciële bedrijfsnaam, adres en, afhankelijk van het commerciële bedrijf, registernummer, enzovoort staan.
  • Het briefpapier moet zijn bekrachtigd met een stempel van uw bedrijf en een handtekening van iemand die is gemachtigd om te tekenen voor uw bedrijf. Om u aan te melden moet u het briefpapier stempelen, tekenen en scannen.
  • EU-licentie
  • Verzekeringsbewijs

Zorg ervoor dat uw aanmelding uw contactgegevens bevat, waaronder:

 • Bedrijfsnaam
 • Uw voor- en achternaam
 • E-mailadres 
 • Telefoonnummer

Alle zes hierboven genoemde documenten moeten bij uw aanmelding zitten.

Freight connections

Ontdek hier het laatste nieuws over wegtransport en douane services.