#LogisztikaiTanácsadás

Nagy tételek gyors szállítása

Anna Thompson
Anna Thompson
Discover tartalomgyártó csapat
Olvasási idő: 3 perc
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
DHL truck on a road

Gyors és megbízható módot keresel a nehéz csomagok szállítására a világ minden tájáról? Van egy alternatívája a szállítmányozási szolgáltatásoknak, amelyek jobban illeszkedhetnek vállalkozásodhoz. Olvass tovább egy gyors útmutatóért a nagy vagy nehéz tételek szállításának legjobb módjáról.

two DHL employees looking at a screen

Mivel a világkereskedelem mintegy 90% -át az óceán  1 mozgatja, óriási nyomás nehezedik a szállítmányozási szolgáltatásokra. Emellett a globális ellátási láncok összeomlanak a COVID-hoz kapcsolódó lezárások, a megtizedelt flottaerőforrások, a kereskedelmi korlátozások és az ukrajnai háború hatására.

Ezeket a súrlódásokat a vállalkozások világszerte érzik. A DHL felmérése szerint a "szállítmányozókkal kapcsolatos kapacitás- és árképzési kihívások" jelentik az ügyfelek egyik fő gondját – egy olyan időszakban, amikor az e-kereskedelem volumene még soha nem volt nagyobb.

Mindezen fennakadások közepette azonban van egy stabilabb alternatívája a szállítmányozásnak: az expressz szállítás. Már vállalkozások milliói veszik igénybe a DHL Express szakértelmét könnyű és kis küldemények küldésében. De amit sokan nem vesznek észre, az az, hogy ugyanaz a fix árú, határidős nemzetközi szolgáltatás nehezebb és nagyobb szállítmányokhoz is használható.

DHL logo on a screen

Milyen előnyökkel jár a nehéz/nagy tárgyak szállítása a DHL Express segítségével? 

Stabilitás: Mivel a DHL Express kizárólag légi és szárazföldi szállítmányozásra támaszkodik, nem pedig tengeri szállítmányozásra, ellenállóbb a szállítmányozási szolgáltatásokat jelenleg érintő piaci zavarokkal szemben, így biztonságosabb megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek késedelem nélkül szeretnék megrendeléseiket A-ból B-be szállítani.

Sebesség: A DHL Express Time Definite szállításával biztos lehet benne, hogy küldeményei időben és egy darabban érkeznek oda, ahol lenniük kell - méretüktől függetlenül.

Költség: A DHL stabil, átlátható, all-in-one árképzési struktúrát kínál, amely megszünteti a további költségek bizonytalanságát - például az exportdokumentációt, a repülőtéri kezelést és a kézbesítést, amelyek jelentősen megemelhetik a hagyományos szállítmányozási szolgáltatások árát.

Vám: A DHL Express világszerte széles körű vámügyi ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik. Tudjuk, hogy a zökkenőmentes és hatékony vámkezelési folyamat segít abban, hogy küldeményeid a lehető leggyorsabban megérkezzenek. Ezt a szolgáltatást alapesetben a szállítási ár tartalmazza.  

Teljes körű láthatóság: Nyomon követheted küldeményed és értesítéseket kérhetsz annak előrehaladásáról. Nyugalom neked és ügyfeleidnek.

Ügyfélszolgálat: Minősített nemzetközi szakembereink minden tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek ahhoz, hogy megoldásokat találjanak szállítási kihívásaira, bármi is legyen az.

Természetesen ez azt jelenti, hogy előre díjat kell fizetni a DHL Express által nyújtott szolgáltatásért. De amikor az árstabilitás fontos, az idő a lényeg, és a szakmai hírnév forog kockán, kevesen vitatják, hogy a kínált előnyök miatt megéri befektetni. 

Nehéz tárgyak szállítása: súly- és méretkorlátozások

graphic image of a guide

Az ezeket a korlátokat meghaladó tételek esetén különleges foglalásokra lehet szükség.

A pontos méret- és súlykorlátozásokkal, az árképzési struktúrákkal és az áruk védelmével kapcsolatos útmutatóval kapcsolatos további részletekért töltsd le csomagolási útmutatónkat.

Hogyan szállítsunk egy raklapot

A nehéz, terjedelmes vagy raklapos tárgyakat expressz szállításra alkalmas módon kell csomagolni. Ez a csomagolási útmutató tartalmazza a raklapos szállítás összes előnyét és tennivalóját, így árui időben, sérülés vagy késedelem nélkül megérkeznek oda, ahol lenniük kell. 

man writing notes on a clipboard

Indítsuk be a dolgokat...

Ha már rendelkezel DHL Express partnerkóddal, kattints az alábbi gombra, ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan támogathatunk téged, ha nehezebb tárgyakat kell küldened.

Ha jelenleg nem szállítasz DHL Express-szel, de készen állsz arra, hogy élvezd az előnyöket, igényelj partnerkódot nálunk az alábbi gombra kattintva.

1 - Az erőfeszítés nélküli gazdaság: a kiskereskedelem új korszaka, Linnworks, 2021 

2 – OECD.org, hozzáférés: 2022. június