Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu zemlju

Posetite DHL za biznis za sve potrebe vezane za čestu isporuku

Povlašćene cene

Iskoristite privlačne cene za poslovanja na osnovu obima i učestalosti vaše pošiljke.

Izvanredna podrška

Povećajte efikasnost i kontrolu svih vaših pošiljki uz naše ekskluzivne DHL alatke za otpremu.

Usluge svetske klase

Iskoristite naše globalno iskustvo i veliku i pouzdanu logističku mrežu.

Često postavljana pitanja

  • Vaše kontakt informacije će se koristiti radi povezivanja sa odgovarajućim timovima. Vaši podaci se uvek čuvaju kao privatni i ne dele se na korišćenje trećoj strani.

  • Mi vam štedimo vreme. Popunjavanjem vašeg DHL poslovnog profila za otpremu možemo bolje da vas povežemo sa našim stručnjacima koji udovoljavaju vašim potrebama. Nakon popunjavanja, videćete s kojim našim specijalizovanim timom ste povezani i ko će dalje da vas kontaktira - od vas se više ništa ne traži u ovom trenutku.

  • Ukratko, sve. Bilo da šaljete letke, male pakete, velike terete ili nešto između, možemo da vas povežemo sa odgovarajućim nalogom. Ispunite profil za otpremu da biste se odmah povezali.

  • Mi optimizujemo način na koji vi šaljete stvari. Uz globalno iskustvo i veliku i pouzdanu mrežu, možemo da vam ponudimo uštede na cenama otpreme, efikasna rešenja isporuke, alternativne opcije plaćanja i iskusno odeljenje za rad sa klijentima.

  • Zavisi od vaših potreba. Ispunite profil za otpremu da biste se povezali sa odgovarajućim stručnjacima za vaše česte poslovne pošiljke. Ako biste više voleli da dobijete jednokratnu ponudu za jednu pošiljku (na primer, najjeftiniji način za slanje pošiljke), koristite naš alat za  traženje ponude . 

  • Da! Dozvolite nam da budemo vaš partner. Ispunite prethodni profil za otpremu i možemo da vas povežemo sa odgovarajućim nalogom i pomognemo da proširite svoj posao.

Koje DHL usluge za poslovanje vam odgovaraju?

Od slanja letaka i malih paketa do prosleđivanja velikih tereta - i svega između ta dva – možemo da vas povežemo sa odgovarajućim nalogom kako bismo pojednostavili način na koji šaljete stvari i smanjili troškove. Ispunite prethodni profil za otpremu da biste se povezali sa našim stručnjacima.

Neka DHL radi za vas

Kao iskusan i pouzdan lider na tržištu sa globalnim dometom, možemo da učinimo mnogo više za vas nego da vam govorimo kako da šaljete pakete. Bilo da tek pokrećete malo preduzeće ili optimizujete već uspostavljen posao, povezaćemo vas sa odgovarajućim stručnjacima. Zatim možemo da razgovaramo o vašim potrebama redovne otpreme ili posebnim zahtevima. Ako umesto toga želite jednokratnu ponudu, koristite naš alatZatražite ponudu. Uz DHL za posao, otkrijte šta za nas znači "Excellence. Simply delivered."

Porodica odeljenja

DHL je vodeći globalni brend u industriji logistike. Naša DHL porodica odeljenja nudi nenadmašni portfelj logističkih usluga od državnih i međunarodnih isporuka pošiljki, e-commerce isporuka i fullfilment rešenja, međunarodnih ekspres pošiljki, drumskog, avio i pomorskog transporta do upravljanja industrijskim lancem nabavke. Otkrijte koje naše usluge najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama.