Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu zemlju

DHL Global Forwarding

Pomažemo vam da povežete svoju robu sa svim delovima sveta od 1815.


Kada se oslanjate na globalnu trgovinu da biste uspeli, razumemo koliko je važno da se vaša roba plasira na tržište, na vreme, svaki put. Zbog toga DHL Global Forwarding obećava da će uvek ponuditi pouzdane, fleksibilne i efikasne isporuke u svaku zemlju i iz svake zemlje na globalnom nivou, u potpunoj saglasnosti sa lokalnim propisima. Održavamo svoja obećanja kako biste vi mogli da ispunite svoja.

Više od 167.000

klijenata podržanih svakog dana

Više od 30.000

stručnih zaposlenih ovde za vas

Više od 2,1 mil.

tona premešteno avio prevozom tereta

Više od 3,1 mil.

TEU-ova premešteno pomorskim transportom tereta

Proizvodi i rešenja


Tu smo da vam pomognemo da pojednostavimo globalnu trgovinu za vaše poslovanje, premeštajući vašu robu – koliko god veliku ili malu – na mesta na kojima treba da bude. Mi sarađujemo sa vama, slušamo vaše potrebe i preduzimamo akcije, povezujući se i sarađujući sa našom mrežom i partnerima tokom celog puta, tako da možete da se fokusirate na vođenje svog poslovanja.

DHL Carbon Calculator

Jednostavno procenite emisije ugljen-dioksida višestrukih transportnih scenarija i izaberite najodrživije opcije isporuke.

DHL Global ažurirane vesti sa tržišta


Želite da znate sva najnovija tržišna dešavanja koja utiču na industriju i vaše poslovanje?

Dobijajte najnovije uvide i razvoj tržišta – od rasta ponude i potražnje, do cena goriva za avione i vozarina i još mnogo toga – direktno u prijemno sanduče. 

Prijavite se za mesečna ažuriranja putem e-pošte

Vaše priče o uspehu


Premeštanje onoga što je važno – vaše putovanje uz DHL Global Forwarding


Pomažemo vam da povežete svoju robu sa svim delovima sveta od 1815. Saznajte više o svom putovanju uz usluge DHL Global Forwarding.

Budite u toku: Najnovije vesti o logistici