Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu zemlju

Usluge carinjenja

Preuzimanjem složenosti procesa carinjenja možete se fokusirati na svoje poslovanje i klijente


Razumemo da vam je potreban stabilan carinski partner sa lokalnom ekspertizom i globalnim alatima koji vam pružaju doslednu, visokokvalitetnu uslugu, bez obzira na vrstu posla.

U regulatornom okruženju koje se stalno menja budite sigurni da će se vaša roba brzo ocariniti i biti u potpunoj saglasnosti sa pravilima tržišta. Neka vam jedan od najvećih carinskih posrednika na svetu stavi svoju globalnu mrežu na raspolaganje.

Globalno usklađeno…

Održavajte bliske odnose sa vlastima na svim nivoima. Zahvaljujući čvrstoj politici usklađenosti, mi smo ovlašćeni ekonomski operater u više od 50 zemalja i aktivni učesnici u svim državnim bezbednosnim programima.

…Lokalno za vas

Svaki dan, naši carinski stručnjaci, koji se nalaze u preko 100 zemalja, obrađuju vaše carinske unose - čak i za kompanije koje nisu prevozile svoju robu preko kompanije DHL. Obaveštavamo vas i sprečavamo probleme pre nego što se pojave.

Od dobavljača do partnera

Ostvarite doslednu usklađenost na svim vašim tržištima - i usmerite pažnju tamo gde je to potrebno vašem preduzeću. Možemo vam biti dobar partner kako biste sa nama dizajnirali rešenje po meri i smanjili vreme carinjenja, kazne i imali obezbeđene zalihe .

Digitalna izvrsnost

Digitalne mogućnosti omogućavaju veći nivo transparentnosti i kontrole nad vašim uvozom/izvozom.

Istražite našu carinsku rasprostranjenost


Naša globalna rasporostranjenost će vam pomoći da proširite svoje mogućnosti, bez obzira na to gde vas posao odvede.

Naše usluge carinjenja i rešenja


Carinjenje uvoza i izvoza

Razumemo da praćenje trgovinskih propisa vašeg ključnog tržišta može biti izazovno i da uz to mogu nastati kašnjenja, novčane kazne i prekršaji. Obezbedite jednoobrazne, dosledne i usklađene trgovinske aktivnosti: naše obučeno osoblje prati regulatorne promene kako biste se mogli fokusirati na svoje poslovanje.

  • Kompletna izvozna i uvozna carina: Deklaracije uklanjaju trgovinske prepreke pre nego što se pojave, štedeći vam vreme, trud i novac.
  • Transparentnost za sve: Bez obzira da li svoju robu šaljete putem kompanije DHL ili ne, vaša roba zaslužuje pouzdano carinjenje uz punu transparentnost u vezi sa detaljima deklaracije i cenama.
  • Podnošenje drugim državnim organima: Mi se staramo da vaše dozvole i licence budu primljene i pregledane na vreme od strane svih relevantnih organa
  • Usluge rashoda carina i poreza: To znači da sve obaveze izmirujemo unapred, u vaše ime, tako da vaša roba brže stigne do polica prodavnica i proizvodnih linija.
  • Globalno standardno izveštavanje: Omogućava vam da imate potpunu vidljivost i transparentnost po stavkama u skladu sa onim što je deklarisano.
  • Celokupna usklađenost: Naš višeslojni pristup usklađenosti pomaže u smanjenju kašnjenja i ograničavanju bilo kakvih iznenađenja zbog neusaglašenosti nakon ulaska.

Integrisana carinska rešenja

Da li upravljate velikim, složenim logističkim operacijama? Podignite efikasnost vaših carinskih aktivnosti na viši nivo pomoću rešenja prilagođenog vašim jedinstvenim potrebama, uz logističkog partnera od poverenja.

  • Upravljanje carinskim nalogom: Iskusni carinski stručnjak je vaša jedina kontaktna tačka za koordinaciju svih vaših globalnih DHL Customs Services usluga u potpunoj transparentnosti - uključujući izveštavanje, posebne projekte i rešavanje problema.
  • Toranj carinske kontrole: Fleksibilno, prilagođeno rešenje za optimizaciju vaših lanaca uvoza/izvoza od kraja do kraja. Poboljšajte planiranje potražnje, smanjite vreme isporuke i zalihe – i na kraju smanjite troškove.
  • Centralizovana globalna implementacija: Dodeljen vam je tim koji zaista razume trgovinske zakone i carinske procedure vaših ciljnih tržišta. Oni sprovode vaš carinski posao u zemljama koje su u obimu za nesmetano sletanje.
  • Globalni SOP i KPI: Dobijte potpunu vidljivost u vašoj usluzi DHL carinskog posredovanja - znajte šta je deklarisano u vaše ime i donosite bolje, informisane odluke.

Upravljanje i optimizacija svih procedura carinjenja


Evo kako će globalna implementacija vaših aktivnosti usklađenosti sa jednim upravljanjem nalogom pomoći vašem poslovanju.

Zavirite u carinsko posredovanje


Carinsko posredovanje može biti komplikovano, ali ne mora da bude. Otkrijte kako DHL Global Forwarding uklanja složenost carinjenja. Detalji o deklaraciji klijenata dostupni su preko myDHLi portala na mreži. Osim toga, nudimo fleksibilne interfejse sa klijentima za deljenje podataka vezanih za deklaraciju.

Povežimo se

Kontaktirajte naše carinske stručnjake već danas


Recite nam nešto više o svojoj organizaciji da bismo započeli.