Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu zemlju

Avio transport tereta

Pružamo vam najšira i najfleksibilnija DHL rešenja za brz i pouzdan transport vaše robe


DHL Global Air Freight je tu da brzo i pouzdano plasira vašu robu na tržište, obećavajući pravovremenu isporuku u i iz svake zemlje širom sveta, u potpunoj saglasnosti sa lokalnim propisima. Blisko sarađujemo sa vama kako bismo pružili širok i fleksibilan spektar usluga, dizajniranih da odgovaraju vašim potrebama, omogućili vaš uspeh i pomogli vam da ispunite svoja obećanja.

Pouzdana mreža

Dostavljamo vaš teret tamo gde treba, na vreme, svaki put. Radeći sa pažljivo odabranim prevoznicima, rasporedom rada na svim glavnim svetskim rutama, pomažemo vam da sa sigurnošću planirate i ispunite svoja obećanja.

Stručni partneri

Dostupni smo u preko 850 kancelarija širom sveta, da bismo vam pružili lokalno znanje i podršku. Znamo da je vaša roba važna, pa zapošljavamo posvećeno osoblje kompanije DHL na aerodromu kako bismo osigurali bezbedno i pouzdano rukovanje vašim teretom u vazdušnom saobraćaju.

Carinjenje

Pomažemo vam da pripremite svoju robu za carinu i smanjite stres globalne trgovine. Naša globalna mreža lokalnih carinskih stručnjaka omogućava nesmetano i usklađeno kretanje vaše robe, gde god da trgujete.

Go green rešenja

Pomažemo vam da smanjite emisije uz povećanje efikasnosti vaših logističkih operacija. Kroz strateško planiranje mreže optimizujemo rute, poboljšavajući vašu brzinu do tržišta i smanjujući vaš ugljenični otisak.

DHL obaveštenja o avio transportu tereta


Želite da znate sva najnovija tržišna dešavanja koja utiču na globalni avio prevoz tereta i vaše poslovanje? Dobijajte najnovije uvide i razvoj tržišta – od rasta ponude i potražnje, do cena goriva za avione i još mnogo toga.

Prijavite se za mesečna ažuriranja putem e-pošte

DHL SameDay

Najbrže usluge DHL avio prevoza tereta za hitne situacije


Osiguravamo isporuku vaših kritičnih međunarodnih i domaćih avio teretnih pošiljki, nudeći trenutno preuzimanje i isporuku od vrata do vrata.

Dostupne usluge 
  • DHL SameDay Jetline
  • DHL SameDay Sprintline
  • DHL SameDay Speedline

DHL Standardni proizvodi za avio prevoz tereta

Pružamo pouzdanu brzinu koja Vam je potrebna


Pomažemo vam da planirate sa sigurnošću – radeći sa pažljivo odabranim prevoznicima, rasporedom rada na svim glavnim svetskim rutama, dajući vam izbor brzina isporuke avionskog tereta koje odgovaraju vašim potrebama.

Dostupne usluge
  • DHL Air Priority
  • DHL Air Tailored Lift
  • DHL Air Economy
  • DHL AirFreight Plus

Farmaceutska i temperaturno uslovljena rešenja

Povezivanje ljudi sa vašim proizvodima koji spasavaju živote


Pružamo vam najviši kvalitet i usklađenost u DHL Air Freight rešenjima sa kontrolisanom temperaturom, sa sertifikovanim stručnjacima u 150 namenskih ustanova za bionauke širom sveta.

Dostupne usluge
  • DHL AirControlnet
  • DHL AirThermonet
  • DHL LifeConEx

Vaše iskustvo sa DHL avio prevozom tereta


Upoznajte svoje stručne DHL partnere za avio prevoz tereta i saznajte više o svom putovanju uz DHL Global Forwarding.

Plasirajmo vašu robu na tržište


Recite nam nešto o vašim potrebama da bismo započeli.

Imate pitanja za DHL stručnjaka za avio prevoz tereta?

Istražite naše dodatne usluge i rešenja