Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu zemlju

Pomorski transport tereta

Pružamo vam najfleksibilnija, najisplativija i potpuno koordinirana, sveobuhvatna rešenja od početka do krajaza pomorski transport tereta


Tu smo da osiguramo da vaš teret stigne na pravo mesto, u pravo vreme, na najekonomičniji način – bez potrebe za kompromisom po pitanju kvaliteta ili pouzdanosti. Kroz opsežnu opremu i opcije za konsolidaciju pomorskog transporta tereta, blisko sarađujemo sa vama kako bismo pronašli jeftina, sveobuhvatna rešenja za pomorski transport tereta, prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Stručni partneri

Tu smo da vam pomognemo da uspete. Sa 42.000 stručnjaka za logistiku u glavnim industrijskim sektorima, tržištima i disciplinama, nalazimo prava logistička rešenja pomorskog transporta tereta koja vam pomažu da poboljšate performanse, smanjite troškove i omogućite vaš uspeh.

Globalne Mogućnosti

Možemo vam pomoći da pojednostavite globalnu trgovinu za vaše poslovanje. Prisutni smo u više od 190 zemalja, blisko sarađujemo sa vama kako bismo vam pomogli da izvozite i uvozite sa više lokacija nego bilo ko drugi.

Kvalitet i vidljivost

Tu smo da za vas otklonimo stres zbog isporuke. Dajemo vam samopouzdanje i kontrolu, pružajući potpunu vidljivost vaših pošiljki i nudimo širok spektar tipova opreme kontrolisanog kvaliteta koji vam odgovaraju.

Pouzdanost

Dostavljamo vaš teret tamo gde treba, na vreme, svaki put. Sarađujemo sa svim glavnim prevoznicima i savezima, uključujući planiranu zaštitu prostora iz velikih kontejnerskih luka, tako da možete ispuniti svoje obaveze.

DHL obaveštenja o pomorskom transportu tereta


Želite da znate sva najnovija tržišna dešavanja koja utiču na industriju i vaše poslovanje? Dobijajte najnovije uvide i razvoj tržišta – od rasta ponude i potražnje, do tarifa pomorskog transporta tereta i još mnogo toga.

Prijavite se za mesečna ažuriranja putem e-pošte

Full Container Load (FCL) (Transport punim kontejnerima)

Pružamo vam potpunu pouzdanost, uz fleksibilnost koja vam je potrebna


Obezbeđujemo bezbednu i pouzdanu isporuku od vrata do vrata, sa kapacitetom i globalnim dosegom za isporuku vaše robe na vreme.

Pogodnosti
  • Celokupno slanje sa uslugama pre i tokom transporta
  • Smanjenje emisije pomoću održivog goriva
  • Nesmetana trgovina uz carinsko posredovanje
  • Dostupno je više vrsta opreme

Less-than-Container Load (LCL) (Zbirni kontejnerski transport)

Pomažemo vam da premestite svoju robu, bez obzira na njenu veličinu.


Ispunite svoja obećanja: naša sopstvena interna mreža dostavlja vaše manje okeanske pošiljke tamo gde treba.

Pogodnosti
  • Brzo sa +2,800 direktnih usluga nedeljno
  • „Pošalji kao što je rezervisano“ da biste zadržali svoje rasporede
  • Dekarbonizacija pošiljke održivim gorivima
  • Objedinite pošiljke da biste uštedeli još više

Pomorski transport tereta sa kontrolisanom temperaturom

Dizajniran po najvišim standardima, da brine o vašem teretu


Pružamo vam najviše standarde u uslugama kontrolisane temperature – dizajnirane za otpremu vašeg okeanskog tereta, uključujući proizvode za bionauku, farmaceutske proizvode, hemikalije, kvarljivu robu (uključujući sveže voće, povrće, ribu, konditorske proizvode, meso) i još mnogo toga.

Ocean Bulk


Prenesite svoje neopasne tečnosti ili suvi teret bezbedno u rasutom stanju pomoću rešenja za transport od kraja do kraja, uključujući dizajn i proizvodnju opreme po meri za vašu specifičnu robu. Od Flexitanks i ISO rezervoara do suvih kontejnera za rasuti teret, otkrijte raznolikost opreme i izvrsnost usluge Ocean Bulk za vašu hranu, pića, hemikalije ili ulja.

Pomorski tereti bez kontejnera


Razumemo da ponekad vaša roba može biti prevelika ili ne može da stane u standardne kontejnere za pomorski transport tereta. Zbog toga, pored naših tradicionalnih usluga, možemo vam pružiti fleksibilne, prilagođene usluge rasutih tereta za transport vangabaritne robe.

  •   DHL Ocean Special za konvencionalnu vangabaritnu robu
  •  DHL Ocean Charter za hitnu ili specijalizovanu robu

Hajde da odnesemo vašu robu na tržište

Imate pitanja za stručnjaka za pomorski transport tereta?


Recite nam nešto o vašim potrebama da bismo započeli.

Istražite naše dodatne usluge i rešenja