Navigacija i sadržaj
Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu zemlju

GoGreen Solutions

DHL Global Forwarding vam može pomoći da smanjite emisije i povećate efikasnost vaših međunarodnih logističkih operacija


Sa povećanjem emisija ugljenika koji će biti jedan od najvećih ekoloških i ekonomskih izazova našeg vremena, DHL Global Forwarding pruža  širok spektar održive logističke usluge, uključujući održive alternative za sve vidove transporta. Takođe nudimo alate za transparentnost ugljenika kako bismo pružili uvid u zelenu optimizaciju vaše logistike i poboljšali efikasnost ugljenika u vašem lancu nabavke.

Budite u toku sa najnovijim saznanjima o izveštajima o emisiji štetnih gasova, pristupima smanjenju i još mnogo toga. 

Prijavite se za DHL bilten o održivosti

Revolucionarna zelena logistika

Naši odnosi sa organima za zaštitu životne sredine i članstvo u svim ključnim industrijskim telima (na globalnom i regionalnom nivou) omogućavaju nam da budemo ključni pokretač u postavljanju industrijskih standarda.

Sveobuhvatni portfolio usluga

Naš širok spektar održivih rešenja može zadovoljiti sve vaše zahteve bez obzira na način transporta koji koristite. DHL GoGreen stručnjaci takođe mogu razviti prilagođene preporuke za poboljšanje emisije ugljen - dioksida vašeg lanca nabavke.

Dokumentovana odgovornost

Nudimo potpunu transparentnost o emisijama koje nastaju transportom vaših pošiljki putem kompanije DHL, eksterno verifikovanim i u skladu sa vodećim smernicama za izveštavanje o ugljeniku.

Fokusirani na KPI

Posvećeni smo tome da vam pomognemo da smanjite Emisija ugljen - dioksida vaših lanaca nabavke. KPI efikasnosti ugljenika se prate kako bi se pronašao potencijal optimizacije, kako u troškovima tako iu emisijama.

Izaberite našu procenu dekarbonizacije logistike


Izradili smo ovaj alat kako bi Vam pomogli da steknete osećaj napretka ka ciljevima dekarbonizacije. Odgovorite na 10 brzih pitanja i poslaćemo Vam e-poruku u kojoj ćete naznačiti koliko je Vaša kompanija napredna kada je u pitanju dekarbonizacija operacija vazdušnog ili okeanskog teretnog saobraćaja.

Razumevanje vaših potreba


Naš DHL GoGreen portfolio nudi vam različite nivoe alata za transparentnost ugljenika

Kalkulator

Izračunajte emisije ugljenika za jednu pošiljku na licu mesta i/ili simulirajte potencijalni uticaj modalnih promena i promene rute.

Ključne karakteristike
 • Izračunajte emisiju ugljen-dioksida povezanu sa različitim načinima transporta na određenoj trgovačkoj liniji.
 • Procenite emisije ugljen-dioksida za vazdušne, pomorske, drumske, železničke, baržene i multimodalne pošiljke, uz mogućnost procene transporta koja se sastoje od do pet segmenata.
 • Uporedite različite scenarije transporta preko stranice sa pregledom, koja je vizuelizovana na mapi sveta.
 • Otkrijte potencijal za smanjenje ugljen-dioksida u izračunatim scenarijima korišćenjem umetnutih rešenja.

Procena ugljenika


Dobijte rezime ukupne emisije ugljen - dioksida u jednom izveštaju za sve dobavljače transporta. Ovo rešenje omogućava da se integrišu pošiljke svih dobavljača logističkih usluga, koristeći isti okvir za izračunavanje.

Dostupno: Preko naših stručnjaka za GoGreen logistiku

Ključne karakteristike
 • Iskoristite DHL-ovu stručnost u proračunu ugljenika i mrežne proseke za ukupni ugljenični otisak
 • Uključite podatke treće strane
 • Emisije CO₂ za avio i pomorski transport tereta

Izveštaj o emisiji štetnih gasova


Razumite detaljnu emisiju ugljen - dioksida svih vaših DHL pošiljki na svim delovima, načinima i transportnim linijama. Naše izveštavanje o ugljeniku je eksterno verifikovano i u skladu sa vodećim smernicama i najprihvaćenijim standardima na globalnom nivou, npr. Protokol o gasovima staklene bašte, EN 16258:2012, ili okvir Globalnog saveta za logistiku emisija (GLEC).

Dostupno: Preko naših stručnjaka za GoGreen logistiku

Ključne karakteristike
 • Ilustracija emisija ugljenika i KPI-ova i ključnih transportnih linija
 • Steknite uvid u poluge za smanjenje ugljenika
 • Razvoj i trendovi CO₂
 • Ispunjavanje najviših eksternih standarda i verifikovano od strane revizora treće strane

Smanjenje vaših emisija


DHL Global Forwarding je posvećen tome da vam pomogne da smanjite emisiju ugljen - dioksida. Naša rešenja pomažu u pronalaženju najboljih poluga za smanjenje ugljenika za vaš lanac nabavke.

GoGreen Plus

Vodeći industriju u čistom i održivom pomorskom i avio prevozu tereta, sada nudimo opciju za smanjenje emisija ugljenika iz glavnog transporta korišćenjem održivih goriva za brodove i vazduhoplovstvo. Održiva goriva su naše rešenje za istinsku dekarbonizaciju vašeg lanca nabavke.

Dostupno: Preko naših stručnjaka za GoGreen logistiku

Ključne karakteristike
 • Eliminišite emisije ugljenika bez ugrožavanja nivoa usluge
 • Primenite smanjenje CO₂ rezervacijom i potraživanjem
 • Iskoristite pristup „jedne atmosfere“
 • Pokrenite inovacije i dekarbonizaciju
 • Verifikovan sertifikat o smanjenju CO₂

GoGreen nadoknađivanje

Kompenzujte emisije CO₂ iz svih transportnih tokova sa visokokvalitetnim karbonskim kreditima. DHL Global Forwarding nudi VER (Verified Emission Reductions) kredite za ugljenik iz priznatih projekata zaštite klime širom sveta, u skladu sa „zlatnim standardom“ i sopstvenim strogim zahtevima kompanije DHL.

Dostupno: Preko naših stručnjaka za GoGreen logistiku

Ključne karakteristike
 • Krediti za ugljenik iz priznatih projekata zaštite klime širom sveta
 • Nadoknadite emisije CO₂ iz svih transportnih tokova.
 • Godišnji sertifikat, na osnovu sertifikovanog izveštaja o ugljeniku

GoGreen optimizacija

Izbegavajte emisije CO₂ sa zelenim dizajnom lanca nabavke (manje sagorevanja). DHL Global Forwarding nudi smernice za povećanje efikasnosti ugljenika i smanjenje emisije CO₂ kroz optimizovan dizajn lanca nabavke. Zajedno DHL GoGreen istražuje potencijalne opcije za optimizaciju ugljenika i identifikuje poluge specifične za kupca sa najvećim uticajem na vaš lanac nabavke, na primer modalne promene ili konsolidaciju pošiljki.

Dostupno: Preko naših stručnjaka za GoGreen logistiku

Ključne karakteristike
 • Izbor prevoznika
 • Optimizacija rutiranja
 • Modalne promene
 • Konsolidacija

Uvid u održivost i obrazovanje


DHL je ​​bila prva globalna logistička kompanija koja je 2007. postavila merljivi cilj zaštite klime. U 2017. postavili smo novi cilj: smanjiti sve emisije iz logistike na nulu do 2050.

Povežimo se

Imate pitanja za stručnjaka za GoGreen logistiku?


Recite nam nešto više o svojoj organizaciji da bismo započeli.

Istražite naše ključne proizvode i usluge