HAJDE DA POBOLJŠAMO STVARI. ZAJEDNO.

Kao jedan od najvećih i najinovativnijih poslodavaca, veoma se ponosnimo našim ljudima. Mi smo globalna kompanija koja ceni raznovrsnost, ambicije, i stav mi to možemo. A to vam daje podršku koja vam je potrebna da bi vaša karijera bila što uspešnija. Pridružite nam se odmah i ostvarite svoje potencijale.

DHL Supply Chain je nagradjen kao najbolji poslodavac u osam zemalja.

Pored strategije za talente, DHL je takodje dobio vrhunske ocene u oblasti razvoja liderstva, karijere i & učenja.

DHL nudi prspektivu za više od 2000 mladih ljudi

Kompanija nudi 21 vrstu obuke kroz praksu i 18 studijskih programa za razne karijere, uključujući tehničare mehatronike, IT specijaliste, više profesija za administrativno i poslovno upravljanje, profesionalne vozače i magacinske službenike.

DHL promoviše žene u menadžmentu

DPDHL grupa je prva Nemačka kompanija koja je dobila Američku nagradu Catalyst za svoju incijativu „Žene u menadžmentu”. Danas jednu od pet pozicija u srednjem i top menadžmentu u DPDHL grupi drže žene.

Program neprekidnog poboljšavanja

Prvi izbor je praksa kompanije DHL koju sprovodi širom sveta, a tiče se neprekidnog poboljšavanja korišćenjem tehnika svetske klase.

Zaposlenje u kompaniji DHL

Bilo da ste tek diplomirali ili želite da napredujete u karijeri, kompanija DHL nudi zanimljive i izazovne poslove širom sveta. Istražite našu stranicu sa poslovima i pronađite posao koji je idealan za vas.