Navigacija i sadržaj

Poštovani korisniče,

Ovu stranicu posećujete pretraživačem koji Vam možda neće pružiti najoptimalnije iskustvo.

Još uvek možete da nastavite, ali da biste najbolje iskoristili ovu stranicu, preporučujemo Vam da koristite Edge, Firefox i Chrome.

Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu lokaciju

HAJDE DA POBOLJŠAMO STVARI. ZAJEDNO.

Kao jedan od najvećih i najinovativnijih poslodavaca, veoma se ponosnimo našim ljudima. Mi smo globalna kompanija koja ceni raznovrsnost, ambicije, i stav mi to možemo. A to vam daje podršku koja vam je potrebna da bi vaša karijera bila što uspešnija. Pridružite nam se odmah i ostvarite svoje potencijale.

DHL Group Najbolji poslodavac u preko 100 zemalja širom sveta

Pored strategije za talente, DHL je takodje dobio vrhunske ocene u oblasti razvoja liderstva, karijere & preuzimanja službe, i razvojnog & učenja.

Svetski dan izbeglica: DHL Group poklanja hiljade mogućih poslova za izbeglice

Od 2015. godine, Grupa je dala priliku za gotovo 12 500 izbeglica kako bi stekli uvid u poslovni svet zajedno sa izgledima za stvaranje sopstvene finansijske nezavisnosti.

Stevie Nagrade za poslovne žene

Uspeh za DHL “Women at DHL Global Forwarding” inicijativu: osvojene su četiri zlatne nagrade u četiri različite kategorije u struci, sa preko 1 500 učesnika.

Program neprekidnog poboljšavanja

Prvi izbor je praksa kompanije DHL koju sprovodi širom sveta, a tiče se neprekidnog poboljšavanja korišćenjem tehnika svetske klase.

Zaposlenje u kompaniji DHL

Bilo da ste tek diplomirali ili želite da napredujete u karijeri, kompanija DHL nudi zanimljive i izazovne poslove širom sveta. Istražite našu stranicu sa poslovima i pronađite posao koji je idealan za vas.