Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

WERKEN BIJ DHL

Problemen oplossen. Grenzen verleggen. Dat doen we iedere dag

Hoe is het eigenlijk om voor DHL Supply Chain te werken? Onze wereld is uitdagend. Belonend. En altijd in beweging. We zijn trots op onze ondersteunende werkomgeving waar werknemers de middelen en training krijgen die ze nodig hebben om te leren, groeien en slagen.

Werken voor onze wereldwijde supply chain

 • Bij DHL Supply Chain delen we allemaal dezelfde waarden. Uitstekende kwaliteit leveren. Onze klanten succesvol maken. Openheid stimuleren. Duidelijke prioriteiten stellen en opvolgen. Ondernemend zijn. En maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen en met integriteit handelen. Deze zaken brengen ons als partners samen en onderscheiden ons van andere logistieke bedrijven.

  Meer informatieover onze functies

 • Spannende stages en een sterk netwerk van stagiaires bieden u de perfecte start bij DHL - of u nu een Bachelor- of Masterstudie doet of een tussenjaar neemt. Klaar om uw carrière een vliegende start te geven? Onze programma's voor afgestudeerden zijn een geweldige kans voor mensen met een Can Do-attitude en een passie voor logistiek.

  Zoekhier naar stages

 • Functies in het magazijn, als ondersteuning van operations en als bezorger bij DHL Supply Chain zijn parttime- en fulltimemogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar uitdagend, zinvol werk. Van heftruck rijden tot orderpicken en van verpakken tot bezorgen, u speelt een belangrijke rol bij de prestaties en groei van een wereldwijde marktleider.

  Zoek naar functies

 • DHL Supply Chain biedt veel mogelijkheden voor mensen die een managementpositie zoeken in onze supply chain over de gehele wereld. We bieden ook professionele en administratieve mogelijkheden, samen met verkoopfuncties, op ons hoofdkantoor en verscheidene regionale kantoren.

  Zoek naar functies

Over ons

DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group met een omzet van EUR 56,6 miljard, is 's werelds leidende logistieke dienstverlener. Onze gepersonaliseerde, geïntegreerde logistieke oplossingen combineren toegevoegde waarde en beheerservices met traditionele uitvoering en distributie om efficiëntie te stimuleren, kwaliteit te verhogen en een concurrentievoordeel te creëren. Door u aan te sluiten bij DHL Supply Chain, komt u bij een bedrijf dat eindeloze groeimogelijkheden biedt.

Banen bij DHL Supply Chain

We bieden tal van carrièremogelijkheden en kansen voor starters. Hier vindt u alle openstaande vacatures.

Contact met DHL Supply Chain

Contact via LinkedIn

Vind interessante informatie over carrièremogelijkheden bij DHL Careers op onze LinkedIn-pagina en sluit u aan bij ons professionele netwerk.

Contact via Twitter

Volg ons op Twitter voor het laatste nieuws over DHL Supply Chain

Contact via Youtube

Bezoek ons DHL-kanaal op YouTube en klik op onze carrière-playlist om alle video's te bekijken.

Inzichten over de supply chain

Houd uw vinger aan de pols met artikelen over weldoordacht leiderschap en innovatief denken.

  Neem contact met ons op en blijf op de hoogte

  Voor meer informatie over onze oplossingen of om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief Supply Chain Insights, gaat u naar: