Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

DE PERFECTE PARTNER KIEZEN

Excellence. Simply Delivered

Om de waarde van uw supply chain optimaal te benutten, hebt u een betrouwbare logistieke partner nodig wiens uitstekende ondersteuning beschikbaar is wanneer u het nodig hebt; of dat nu lokaal of aan de andere kant van de wereld is. Een partner met een grondige kennis van uw markt en de bijbehorende dynamiek, die werkt volgens de hoogste standaarden en die u het voordeel biedt van ongeëvenaarde milieu- en veiligheidsnormen, samen met de meest geavanceerde technologie.

Ontdek waarom DHL uw perfecte logistieke partner is

 • Door uw vertrouwen in 's werelds grootste logistieke bedrijf te vestigen, profiteert u van haar financiële stabiliteit, uitgebreide bronnen en koopkracht, grote investeringen in supply chain-technologie en wereldwijde bereik. Waar u ook werkt, DHL is er om wereldwijd gestandaardiseerde, kostenefficiënte, hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bieden.

 • De trends en uitdagingen in uw sector begrijpen, voorspellen en erop reageren, is van essentieel belang voor het succes van uw bedrijf. De belangrijkste drijfveren van de supply chain van dit moment zijn het groeiende consumentisme, de vervagende sectorgrenzen, veeleisende opkomende markten en de toenemende behoefte aan lean, beheerste benaderingen op complexe markten. Onze logistieke experts, die zich richten op deze uitdagingen in de sector, helpen u strategieën te ontwikkelen die zowel in uw huidige als toekomstige supply chain-behoeften voorzien.

 • Als een maatschappelijk verantwoord bedrijf verwacht u dat uw leveranciers ook verantwoordelijk werken. Bij DHL streven we ernaar een verschil te maken in de levens van mensen. Onze GoGreen -initiatieven helpen de aarde te beschermen en zijn erop gericht uw bedrijfsvoering duurzamer te maken. Daarnaast kunt u op ons rekenen een cultuur te implementeren en te handhaven waarbij veiligheid voorop staat, om zowel uw mensen als merk te beschermen.

  Meer lezen

 • Nieuwe technologie speelt een belangrijke rol in het verbeteren van operaties, verlagen van kosten en verbeteren van de dienstverlening voor klanten. Met DHL profiteert u van technologische voordelen en investeringen aangezien we constant nieuwe technologische oplossingen bekijken, beoordelen en aanbrengen. Augmented Reality (AR) wordt bijvoorbeeld al gebruikt om opslagprocessen te optimaliseren, terwijl er een reeks automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en robots wordt getest en beoordeeld om in de toekomst in te zetten.

  Meer informatie over Augmented Reality (AR) in de logistiek vindt u hier.

 • Een transformatieproject ziet er misschien geweldig uit op papier, maar hoe weet u zeker dat het succesvol, op tijd, binnen het budget en volgens de vereiste specificaties wordt voltooid? De projectmanagementbenadering en -filosofie van DHL hebben zich wereldwijd bewezen om implementaties soepel te laten verlopen en risico's te elimineren voordat ze problemen worden. Deze benadering en filosofie worden vastgelegd door onze eigen projectmanagementmethode, bekend als DePICT® – wat staat voor Define (bepalen), Plan (plannen), Implement (implementeren), Control (controleren) en Transition (omschakelen).

 • DHL, als de supply chain-leider op het gebied van implementatie van opslag- en vervoersbeheersystemen, bekijkt constant nieuwe technologische mogelijkheden en zet ze in zodra ze beschikbaar worden. Onze IT-filosofie stimuleert ons om waarde voor onze klanten te maximaliseren waarbij we uitstekende projectimplementatie en -beheer, snelle en herhaalbare inzet en continue verbetering bieden.

Waarom hebt u een externe logistieke dienstverlener (3PL) nodig?

Het succes van uw bedrijf is gebaseerd op de deskundige expertise van uw personeel. Als u de logistiek in de handen van DHL legt, kunt u zich meer op uw hoofdactiviteiten richten in plaats van u te laten afleiden door de eisen en complexiteit van de wereldwijde supply chain.

DHL biedt ook tal van kant-en-klare oplossingen, technologieën en middelen die uw bedrijf anders veel tijd en geld zouden kosten. U kunt uw kapitaal dan op andere manieren gebruiken om uw bedrijf te ontwikkelen. Bovendien biedt het uitbesteden van de logistiek u de flexibiliteit om snel volumes aan te passen afhankelijk van nieuwe kansen of uitdagingen, met zo min mogelijk risico.

Vindt u misschien ook leuk...

Geïntegreerde oplossingen

Uitgebreide oplossingen die vervoer, magazijnwerkzaamheden en beheerservices combineren

Transportoplossingen

De kosten verlagen, de zichtbaarheid verbeteren en de efficiëntie van productverplaatsingen vergroten

Magazijnoplossingen

Voorraadefficiëntie verbeteren en sneller reageren op de veranderende wensen van de klant

Inzichten over de supply chain

Houd uw vinger aan de pols met artikelen over weldoordacht leiderschap en innovatief denken.

  Neem contact met ons op en blijf op de hoogte

  Voor meer informatie over onze oplossingen of om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief Supply Chain Insights, gaat u naar: