Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

EXTRA SERVICES

Als u meer nodig hebt dan vervoer van A naar B.

Vul onze producten aan met extra diensten. Zo creëert u zelf de oplossing die perfect bij u past.

 

DHL Cargo Insurance

Alomvattende vrachtverzekering
 • 'All-risk'-verzekering met uitgebreide dekking
 • Verzorgd door één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld
 • Dekking voor één of meerdere zendingen

Met DHL Cargo Insurance betaalt u een premie zodat u zorgeloos en beschermd zaken kunt doen.

Indien zich een incident voordoet tijdens een transport van DHL, worden de waarde van de vracht en de transportkosten gedekt tegen fysiek verlies of schade door externe oorzaken.

 • 'All-risk'-verzekering met uitgebreide dekking boven de industrienorm
 • Concurrerende tarieven zonder eigen risico
 • Vracht- en verzekeringskosten op één factuur
 • Dekking voor vracht met hoog risico en wereldwijde bestemmingen, met inbegrip van locaties met hoog risico
 • We streven ernaar claims in maximaal 30 dagen af te handelen, sneller dan andere verzekeraars
 • Uw claim wordt lokaal behandeld door mensen die de lokale taal spreken. Claims kunnen worden verrekend in de lokale valuta.

Lijst van producten die niet verzekerd kunnen worden

Geen zorgen over uw zendingen

Daarom kiest u voor DHL Cargo Insurance

 • Wie er ook verantwoordelijk is voor verlies of schade, de wettelijke aansprakelijkheid van een vervoerder dekt meestal maar een deel van de claim van een klant. Sommige transportverzekeringsmaatschappijen bieden alleen beperkte dekking aan. Om die redenen is het verstandig uw zendingen met DHL Cargo Insurance te verzekeren. Dan bent u wereldwijd verzekerd voor de volledige waarde van uw goederen, ongeacht de wijze van transport. Zelfs als we niet wettelijk aansprakelijk zijn, komt DHL Cargo Insurance in actie als er sprake is van overmacht, diefstal of ongelukken veroorzaakt door derde partijen.

 • Gemoedsrust zonder administratieve rompslomp: Eén enkel contract kan u dekking bieden voor alle goederen die u met DHL Freight verzendt. Op basis van de overeengekomen algemene voorwaarden en de gedocumenteerde waarde van de goederen berekenen wij de verzekeringspremie voor elk van uw zendingen. We brengen deze premie samen met de vracht in rekening.

 • In geval van een claim kunt u erop rekenen dat deze snel wordt verwerkt. We zullen uw claim binnen één maand verwerken en zelfs sneller als de melding op tijd plaatsvindt en de documentatie compleet is. Dus kunt u zich weer sneller richten op de alledaagse zaken.

 • De situaties waarin de dekking van DHL Cargo Insurance niet van toepassing is (denk bijvoorbeeld aan inadequate verpakking), zijn helder omschreven. Dit houdt in dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan in het geval van een claim.

NIET ZEKER WELK PRODUCT U MOET KIEZEN?

Neem contact op met een van onze vrachtvervoerspecialisten om de mogelijkheden te bespreken of snel een offerte aan te vragen.

Freight connections

Ontdek hier het laatste nieuws over wegtransport en douane services.