#SzállításDhl-lel

Készítsd elő DHL küldeményed

Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás

Csomagold be jól az Express úthoz

A DHL-nél mindent megteszünk annak érdekében, hogy csomagjaidat mindig időben és tökéletes állapotban kézbesítsük. Rendeltetési helyük eléréséhez a csomagok több ezer mérföldet utazhatnak a DHL kifinomult és széles körű globális hálózatán keresztül.

Több darabból álló szállítmányok

Ha több expressz csomagot szállítasz egy fuvarlevél alatt, csatold az eredeti fuvarlevelet és a szállítási papírokat egy csomaghoz. Ezután ragasszd fel a fuvarlevél másolatait a többi csomagra. Címkézd fel az egyes dobozokat a szállítmányban lévő dobozok teljes számával, például "1/3", "2/3" vagy "3/3".

További szállítási segítségre van szükséged? Olvasd el a DHL csomagolási tanácsait 

DHL szállítási kellékek

A DHL ösztönzi a megfelelő csomagolóanyagok használatát, és ingyenesen biztosítja azokat annak érdekében, hogy ügyfeleink megkapják az árucikkük által megérdemelt védelmet. Az árucikkek és a csomagolásukhoz használt kellékek méreteinek áttekintésekor ügyelj arra, hogy elegendő helyet hagyj további támogató csomagolóanyagoknak.

Gyorssá és egyszerűvé tesszük a kellékek megrendelését a partnerkód használatával. Minden csomagtípusról méreteket, képeket és leírásokat biztosítunk, így csak ki kell választanod a kívánt méreteket és a szükséges mennyiségeket.

A DHL visszaigazoló e-mailt küld, amelyben értesít, hogy a helyi futár mikor szállítja ki a szállítmányokat az általad preferált helyre.