Navigatie en inhoud

Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

U bent in  België
of Selecteer een andere locatie

ONZE EXPERTISE IN KLEINHANDEL

De ervaring van elke klant optimaliseren

Ongeacht waar ter wereld u wilt kopen en verkopen, ongeacht welk product uw klanten willen en ongeacht hoe ze dat willen kopen of ontvangen, DHL is er om de wereldwijde, omni-kanaalsuitdaging aan te gaan met onze snelle, flexibele en duurzame logistieke oplossingen.

Met de omni-kanaalsrevolutie meegaan

De snelle ontwikkeling van online kanalen heeft kansen gecreëerd voor sterke groei, maar met zo veel opties om uit te kiezen, zijn klanten steeds veeleisender geworden. Ze verwachten een uitstekende service en een snelle reactie, ongeacht of ze in de winkel of online kopen en ongeacht of ze kiezen voor thuisbezorging of voor click-and-collect. Om hun leven nog gemakkelijker te maken, willen ze dat het merendeel van hun omni-kanaalservaring ook via mobiele apparaten beschikbaar is. DHL speelt in op deze uitdagingen met de snelheid en flexibiliteit van onze supply chain-services, zoals voorraadbeheer en fulfillment-programma's ontworpen voor toepassing in winkels en online.

Wereldwijd bereik uitbreiden

Om concurrerend te blijven in een steeds verder globaliserende economie, willen kleinhandelaars ook markten op andere continenten betreden, hetzij fysiek hetzij online, en hun goederen van overal ter wereld halen. Tot de grootste uitdagingen horen de lengte en complexiteit van de bijbehorende supply chains, die lijden onder de hogere kosten vanwege slechte zichtbaarheid en productkrimp. DHL biedt, als zeer effectieve wereldwijde supply chain-partner, groeiende bedrijven het geografische bereik dat ze nodig hebben. Ons vermogen om dit te doen, is gebaseerd op grondige lokale kennis en ervaring, samen met belangrijke capaciteiten en hulpmiddelen, overal ter wereld. Als het aankomt op lange-afstandszichtbaarheid en beveiliging, helpen we bij het volledig inzetten van technologieën zoals GPS-tracking en RFID.

Duurzaamheid maximaliseren

Klanten worden tegenwoordig steeds milieubewuster en willen dat de producten die ze kopen groener zijn, van een ethisch verantwoorde bron komen en betaalbaar zijn. Ze willen ook dat ze worden opgeslagen en verwerkt zonder overtollige verpakking of ander afval en worden bezorgd via een transportmiddel dat minimale vervuiling oplevert. DHL heeft manieren om aan al deze eisen te voldoen. Met name onze gedeelde faciliteiten, groene voertuigen en programma's voor optimale routebepaling verlagen het brandstofgebruik en de koolstofuitstoot. Hierdoor worden zowel de kosten als de milieubelasting verlaagd.

Opkomende markten betreden

De groei van de kleinhandel in opkomende markten, grotendeels het gevolg van de toenemende consumptie van een groter wordende middenklasse, stimuleert bedrijven om nieuwe regio's te betreden. Intussen dwingen prijs- en margedruk in ontwikkelde landen kleinhandelaren tot het rationaliseren van hun voorraadniveau, het verlagen van transportkosten en het gebruiken van goedkopere goederen van over de hele wereld. DHL heeft een wereldwijd bereik, uitgebreide hulpbronnen en capaciteiten, grondige lokale kennis en ervaring en biedt kostenefficiënte oplossingen. Hierdoor is DHL de ideale supply chain-partner voor kleinhandelaren die hun geografische bereik willen uitbreiden.

Inzichten in de kleinhandel

Houd uw vinger aan de pols met artikelen over weldoordacht leiderschap en innovatief denken

    Neem contact met ons op en blijf op de hoogte

    Voor meer informatie over onze oplossingen of om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief Supply Chain Insights, gaat u naar: