#HírekÉsBetekintések

A sárga zöldre vált: a DHL 2050-re vonatkozó károsanyag-kibocsátási kötelezettségvállalása

Anna Thompson
Anna Thompson
Discover tartalomgyártó csapat
Olvasási idő: 3 perc
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
electric vehicle charging plug

Globális logisztikai vezetőként célunk, hogy összekapcsoljuk az embereket és javítsuk életüket – és hiszünk abban, hogy bolygónk védelme a jövő generációi számára ennek szerves része. Fenntartható logisztikai megoldásokba fektetünk be egy zöldebb jövő érdekében. 

Fontos szerepet játszunk a globális kereskedelemben, és így a globális gazdaságban is, de értékeink arra ösztönöznek minket, hogy üzleti tevékenységünket fenntartható módon végezzük , oly módon, hogy csökkentsük karbonlábnyomunkat és a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk az üvegházhatású gázok kibocsátását. Már most is megvalósítjuk a zöld logisztikát , de folyamatos elkötelezettségünk, hogy 2050-re nullára csökkentsük a kibocsátást, azt jelenti, hogy ma az iparág jövőjét alakító egyik legfontosabb környezetbarát logisztikai vállalat vagyunk.

John Pearson

"Csökkentenünk kell a szén-dioxid-kibocsátást a ma elérhető fantáziadús megoldások használatával." - John Pearson, a DHL Express vezérigazgatója"

Több mint egy évtizede fektetünk be egy csoportszintű környezetvédelmi programba, amelyet GoGreen-nek hívunk . Ez segít elérni nagyobb célunkat, a Mission 2050-et: Zero Emissions – elkötelezettségünket, hogy 2050-re nullára csökkentsük a logisztikával kapcsolatos összes kibocsátásunkat.

Ez egy ambiciózus cél, de biztosak vagyunk benne, hogy el fogjuk érni – és a fejlődés már folyamatban van.  Jelenleg zöldebb, környezetbarátabb logisztika működik. Ma már sok ügyfelünk profitál a GoGreen megoldásaiból az ellátási láncukon belül – a szén-dioxid-jelentésektől kezdve, amelyek segítenek megérteni és csökkenteni környezeti hatásukat, az elektromos járművekig az utolsó mérföldes szállításokhoz. 

Büszkék vagyunk arra, hogy új környezetbarát mércét állítunk fel a logisztikai iparág számára. Íme, mit értünk el eddig...

Készen állsz arra, hogy csatlakozz a zöld logisztikai forradalomhoz? A pazarlás csökkentése az ellátási lánc mentén pénzt takarít meg vállalkozásodnak, maximalizálja a működési hatékonyságot, és boldoggá teszi végfelhasználóidat. Fedezd fel, milyen lépéseket tehetsz – és milyen GoGreen megoldások segíthetnek – beszélj DHL szakértőinkkel még ma.