Strategija 2025

Dostavjamo izvrsnost u Digitalnom Svetu

Deutsche Post DHL Group je napravio veliki pomak kroz Strategiju 2020. Usled geografskog širenja i širokog spektra logističkih usluga Grupa je u najboljem položaju do sada. „Strategija 2025 - pružanje izvrsnosti u digitalnom svetu“ postavlja temelje za nastavak uspešne putanje rasta i nakon 2020. godine.

Četiri najvažnija trenda koji su poslednjih godina uticala na logistiku takođe će oblikovati oblast koja ide napred   Globalizacija, Digitalizacija, Elektronska tragovina i Odrivost. Strategija 2025 je odgovor Grupe na ovo. Kompanija će nadgraditi ove trendove kako bi u glavnim logističkim budžetima iskoristila svoj potencijal za dugoročni rast profitalnobnosti, istovremeno posvećujući se digitalnim transpformacijama koje su več u tokuču čitave grupe.

Svi napori su usmereni na tri utvrđene donje linije Strategije 2020, koje i dalje pružaju osnov za za Strategiju 2025. U skladu sa tim, Deutsche Post DHL Group ima za cilj da se smatra Poslodavcem, Dobavljačem i Investitorom izbora u svim svojim aktivnostima.